Teplá koupel i na zahradě

Teplá koupel i na zahradě

Sdílejte

Teplá koupel i na zahradě

By: Wicker Paradise

Když se venku na zahrádce staráte o to, aby vypadala dokonale, tak se často zašpiníte. A nepřejete si nic jiného, než mít někde venku lázeň, kde byste ze sebe tu špínu mohli smýt, abyste tento nepořádek nedonesli i dovnitř do domu. A váš sen se může stát skutečností, protože existují venkovní sprchy.

Zahradní sprcha

Existují sprchy, které vypadají podobně, jako byste je odnesli z koupelny a postavili si je doprostřed zahrady. Avšak tyto zahradní sprchy jsou speciální právě tím, že nejsou určené pro vaše koupelny, ale pro vaše zahrady. A stejně tak jak podobné jsou ve vzhledu, mají i podobný princip. Potřebují nějakou nádrž či zásobník, odkud by čerpaly vodu, která se bude spouštět na vaše tělo.

Zahradní sprcha s teplou vodou?

Mnoho lidí zahradní sprchu používají v létě a to zejména jako osvěžení či k sprchování po použití bazénu, aby ze sebe smyli chlor a podobně. V takových případech lidé většinou volí nějakou jednoduchou sprchu, která je levná a praktická. Ale jsou lidé, kteří touží po luxusu a chtějí mít teplou vodu či se chtějí koupat i v zimě. I pro takové existuje speciální typ, jedná se o solární zahradní sprchu.

V čem je kouzlo solární sprchy?

Jak už název napovídá, tak zahradní solární sprcha je vybavena jistým solárním panelem. A obdobně jako u každého solárního panelu, vám sluníčko, tím že jeho paprsky budou dopadat na panel, zajistí, že z vaší sprchy bude téct teplá voda. Pravdou, že tato sprcha je už větší investice, než klasická, kde můžete mít pouze studenou vodu, ale také zaleží na designu, který si vyberete či na velikosti vaší solární zahradní sprchy.

Kde si mohu solární sprchu zakoupit?

Klasické zahradní sprchy jistě zakoupíte ve velkých obchodech, kde nabízí věci k bydlení, jako jsou stavebniny a podobně. Avšak zahradní solární sprchy nejsou kupovány tak často, proto je v těchto obchodech najdete jen v omezených typech designu či barev. Pokud dáváte přednost větší škále, tak můžete vyzkoušet internetový obchod.

Zahradní sprcha je praktický vynález, který se hodí na každou zahradu. Ale mít doma solární sprchu je něco unikátního.

Rate this post
Sdílejte