Vyberte si kuchyňský robot, který ovládá spoustu funkcí

Vyberte si kuchyňský robot, který ovládá spoustu funkcí

Sdílejte

Pomocníků do kuchyně je velké množství a i když zrovna nemáme peníze na všechny, postupem času se k nim dopracujeme a díky nim si pak usnadníme naší práci v kuchyni. Jaký kuchyňský robot vybrat? Nejčastěji se jedná o různé typy mixerů, hnětačů, kráječů, šlehačů a podobně.

Jaké kuchyňské roboty si můžeme do naší domácnosti pořídit? Například kuchyňský robot, který vám naseká bylinky, zeleninu, nebo pomůže připravit dětskou stravu. Další kdo vám usnadní práci v kuchyni je mixér. K dostání může být tyčový mixér, i mixér klasický stolní. Mezi kuchyňské pomocníky patří elektrický kráječ ovoce a zeleniny, který ji nakrájí na plátky, nastrouhá, či naseká.

Vynikající pomocník je elektrický mlýnek na maso. Co dále nám v kuchyni pomůže? Elektrický odšťavňovač, který nám poskytne čerstvou šťávy s vymačkaného ovoce. Ideální je pak pro každou hospodyňku mít po ruce elektrický multikráječ. Pro letní měsíce, je pak skvělým robotem do kuchyně zmrzlinovač.

Dokáže vyrobit takovou zmrzlinu, kterou milujete a na které si můžete pochutnat, kdykoliv se vám zachce. Navíc při dnešních stále rostoucích cenách zmrzliny, při vlastní výrobě velmi ušetříte. Pokud se rozhodnete koupit si kuchyňský robot, pořiďte si multifunční. Znamená to, že vám bude v kuchyni pomáhat nejen s jednou věcí.

Zvažte, k čemu robota budete potřebovat využít nejvíce a podle toho jej vybírejte. Vhodné je, aby měl co nejvíc pro vás potřebných funkcí a aby se vám doma jen tak zbytečně nepovaloval. Multifunční roboti vám navíc ušetří nejen peníze, ale i místo. Nevýhodou je, když se multifunkční robot rozbije, pak se rázem ocitnete bez všech potřebných pomocníků.

Novinkou na trhu je fritovací hrnec Tefal, který už dávno neznamená fakt, že si doma ufritujete přemaštěné hranolky a řízky. S tímto hrncem budete vařit zdravě a chutně. Nebudou vás obtěžovat žádné výpary, ani nic jiného. Připravit v něm můžete jak čerstvé suroviny, tak i polotovary.

Rate this post
Sdílejte