Obklady i dlažba od firmy Kermat

Obklady i dlažba od firmy Kermat

Sdílejte

Obklady i dlažba od firmy Kermat

Příběh společnosti Keramat se začíná psát roku 2003, kdy zahájila svou činnost v oblasti odborného poradenství a dodávek keramických obkladů, jež naleznou své využití jak v interiéru, tak i v exteriéru.

Služby na profesionální úrovni

Za více než dekádu trvající činnost, společnost Kermat ví, že nestačí pouhý prodej obkladového materiálu, ale proto, aby vynikla kvalita produktů, je zapotřebí i odborného poradenství. Služby poradenství spočívají zejména v oblasti stavebně-technického řešení prostor. Protože jen po podrobné analýze požadavků na keramické obklady může dojít ke stanovení nejvhodnějšího postupu jejich aplikace a jedině tak může být výsledek na vysoké kvalitní a estetické úrovni.

Keramické obklady německých výrobců

Společnost se pyšní titulem výhradního zástupce německých výrobců keramických obkladů. Keramat spolupracuje s takovými velikány, jako je Osmose, Zahna Fliesen nebo třeba Steuler, jejichž jména jsou v oblasti keramických obkladů do interiéru i exteriéru velice zvučná.

Široký sortiment obkladových produktů

V nabídkovém portfoliu společnosti Keramat nalezneme opravdu široké spektrum obkladů i dlaždiček. Spolu s odborným poradenstvím společnosti naleznete ideální řešení pro průmyslové dlažby, jež vyžadují vysokou odolnost a nenáročnost údržby, stejně jako řešení a realizaci vašich atypických představ. Společnost Keramat nemá ve svém slovníku slovo nemožné a tak je pro ní samozřejmá i výroba obkladů a doplňku s individuálním designem. Moderním stylem dlaždiček a obkladů to však ani zdaleka nekončí. Společnost se totiž nebojí pustit ani do historické dlažby, díky níž si budete připadat jako na honosném zámku. Vdechněte svému domovu osobitý styl díky individuálnímu přístupu společnosti Keramat a vyšperkujte exteriér i interiér vašeho domova k dokonalosti.

Rate this post
Sdílejte