Výdejníky vody: Efektivní zajištění pitného režimu

Výdejníky vody: Efektivní zajištění pitného režimu

Sdílejte

Pitný režim je v poslední době stále častějším tématem v nejrůznějších diskuzích na internetu a také v časopisech týkajících se zdraví. Není se čemu divit, jelikož pravidelný přísun tekutin eliminuje riziko dehydratace a problémů s ní spojených. Jak ale zajistit, aby měl člověk přístup k tekutinám pokaždé, a to v co nejefektivnější podobě? Velmi jednoduše, stačí k tomu barelová voda. Automat na vodu budete mít neustále na očích a pohodlně si dáte šálek vždy, když budete chtít. U pet lahví se touto možností nesetkáme a často na pití zapomínáme. Výbornou volbou jsou výdejníky vody od společnosti Aquara, na něž se budeme soustředit v následujících řádcích.Gran-Baristo-470x627

Pramenitá voda od spolehlivého distributora

Chcete-li vsadit na jistotu v dodávkách barelové vody a přístrojů na její vydávání, máte jedinečnou šanci. Společnost Aquara s.r.o. funguje na tuzemském trhu již od roku 2001. Tehdy ještě vystupovala pod starým názvem Aqua Bohemica. Součástí jejich služeb je zejména distribuce balené pramenité vody Svatojánský pramen, jež je v barelech o celkovém objemu 18,9 l. Pokud potřebujete do domácnosti nebo do firmy výdejníky vody anebo kvalitní kávovary, máte je mít, a to za výhodnou cenu. Firma je jako jediná držitelem certifikátu ČSN EN ISO 9001:2009 týkajícího se distribuce pramenité balené vody. Spolehnout se budete moci i na servis všech zařízení, jež prodává.

Stylové přístroje přímo do vašeho interiéru

Máte strach, že by aquamaty nevypadaly ve vnitřních prostorách budovy hezky? Nemusíte. Automaty na vodu od zmiňované společnosti jsou stylové. Vybrat si budete moci elegantní výdejníky vody, jež budou s celkovým vybavením okolí perfektně korespondovat. Jak horkou, tak i studenou vodu budete mít vždy k dispozici.

Nákup, nebo pronájem?

Zdá se vám cena za výdejník příliš vysoká a je pro vás přitom čistá barelová pramenitá voda důležitá? Pokud ano, můžete si přístroj s kompletním příslušenstvím jen zapůjčit. Na 14 dní budete mít vše zcela zdarma. Jestliže se zápůjčka osvědčí, můžete následně volit dlouhodobý pronájem, či koupi!

Rate this post
Sdílejte