Pouštíte se do rekonstrukce obývacího pokoje? Sáhněte po sektorovém nábytku

Pouštíte se do rekonstrukce obývacího pokoje? Sáhněte po sektorovém nábytku

Sdílejte

Obývací pokoj je v mnoha domácnostech vnímán jako srdce rodinného domu, respektive bytu. Zbavte se však mohutných obývacích stěn, které zabírají zbytečně mnoho místa. Vyměňte starou sedací soupravu za moderní posezení. V první řadě si však uvědomte, co od plánové rekonstrukce očekáváte.

Jakmile vyberete dekor podlahy, barvy stěn, případně tapety, zaměřte se na nábytek jako takový. Jestliže máte spojený obývací pokoj s kuchyní, což je v současné době moderní, dbejte na to, aby pořizovaný nábytek korespondoval se stylem kuchyně. Přece jen by vypadalo chaoticky, kdyby se v prostoru mísilo několik druhů dřeva.

Sektorový nábytek Agario

Především do obývacích pokojů perfektně zapadne nábytek Agario, jehož jednotlivé díly se dají perfektně kombinovat, neboť se jedná o sektorový systém. Samozřejmostí je kvalitní zpracování, přičemž řada Agario je vyrobena z laminované DTD opatřené ABS hranou. Punc elegance nábytku vtiskly nožky ve stříbrné barvě, jež mají i praktickou funkci, protože nábytek zespod větrá.

Dostáváme se k samotným dekorům, které hrají velkou roli. Design je velice důležitý, protože se na nábytek budete dívat zase několik let, než se opět pustíte do rekonstrukce. Vybrat si můžete buď dub sanremo/latte lesk, nebo dub san remo grafit lesk. Jen škoda, že není v nabídce i matná varianta. Přidanou hodnotou nábytku je otevírací systém „push to open“, takže na žádném nábytku nejsou úchytky.

Kde koupit sektorový nábytek řady Agario?

Jestliže sháníte spolehlivého dodavatele nábytku, doporučujeme podívat se do pestrého produktového portfolia společnosti Nábytek Natali. Spokojení budete s cenami a bohatou nabídkou sektorového nábytku. Poskládáte si obývací pokoj podle svých představ. Přece jen, vy v něm budete trávit nejvíce času.

 

Rate this post
Sdílejte