Znáte dřevěné hodinky? Mohou být originálním a stylovým dárkem

Znáte dřevěné hodinky? Mohou být originálním a stylovým dárkem

Sdílejte

Klasické hodinky s koženým páskem již nikoho nepřekvapí. Dobře se nosí, pěkně vypadají a celkově splňují všechny důležité vlastnosti pro vytvoření perfektního doplňku na každodenní nošení. Znáte ale dřevěné hodinky? Jsou ideální pro milovníky přírody i všechny, kteří touží po originální a stylové součásti svého oděvu.

Ruční výroba a speciální design dřevěných hodinek

Ručně vyráběné dřevěné hodinky značky Bobo Bird jsou vždy něčím speciální. Ať už se jedná o netradiční kombinaci barevného dřeva, drobné detaily, nebo třeba digitální displej, který zajímavě kontrastuje s dřevěným materiálem. Mezi modely najdete celodřevěné hodinky, ale i varianty s dřevěným rámečkem displeje a koženým nebo zajímavým korkovým páskem. Nezapomínejte na to, že každé z hodinek jsou originálem a na ulici jen stěží potkáte někoho, kdo je má také.

Dřevěné hodinky dámské i pánské

Dřevěné hodinky pánské se hodí jak pro běžné nošení, tak i jako doplněk formálního obleku. Na své si přijdou milovníci klasických ručiček, ale i nadšenci do technologií, kteří ocení podsvícený digitální displej. Vybrané modely jsou vyráběny i v menších velikostech, takže jde o krásné dřevěné hodinky dámské. Opět se dají perfektně sladit s nejrůznějším oblečením a vytváří působivý doplněk. Hodně oblíbené jsou sety dámských a pánských hodinek ve stejném designu, které jsou ideální pro páry.

Nádherný a neotřelý dárek

Dřevěné hodinky jsou skvělým dárkem pro dámy i pány. Jsou dodávány v krásné krabičce s logem firmy. Vybrat si můžete i dárkové zabalení do speciálního dřevěného pouzdra. Stačí pouze vybrat některý z mnoha typů, objednat a dárek máte připravený. Uvidíte, že na vlastní oči působí dřevěné hodinky skutečně luxusním dojmem a budete si chtít také jedny pořídit. Tak na nic nečekejte a prohlédněte si nabídku na stránce DreveneHodinky.eu.

 

5/5 - (1 vote)
Sdílejte