CETRIS desky a jejich využití

CETRIS desky a jejich využití

Sdílejte


CETRIS desky jsou mezi staviteli stále oblíbenější a uplatní se při každé stavbě nebo rozsáhlejší rekonstrukci. Jejich univerzální použití z nich činí prakticky nepostradatelný stavební prvek. Kterých vlastností si na nich cení zákazníci nejvíce? A pro jaké konkrétní využití jsou jako stvořené?

Zdravotně nezávadné a ekologicky šetrné desky

CETRIS jsou unikátní cementotřískové desky vyráběné jako klasické dřevotřískové desky, do kterých je přidáváno specifické pojivo na bázi cementu. Vzniká tak konstrukční prvek jedinečných vlastností, mezi které patří především nehořlavost a vysoká odolnost vůči mrazu i působení plísní, hub či dřevokazného hmyzu. CETRIS desky charakterizuje také vysoká pružnost. Jednoduchý způsob výroby cementotřískových desek znamená mimo jiné i to, že neobsahují ani azbest, ani formaldehyd, a jsou proto zdravotně nezávadné a ekologicky šetrné.

Z výše uvedených vlastností CETRIS desek plyne i jejich primární oblast využití. Cementotřískové desky naleznou využití jako prvky pro konstrukci podlah, balkonů, stěn, příček či podhledů, stejně jako na střechách nebo ve výtahových šachtách. Všude tam mohou sloužit coby konstrukční nebo protipožární prvky.

Široké možnosti povrchových úprav

Dodávané desky mají hladký povrch a přirozeně šedou barvu. Dodávat lze desky i s barevnou povrchovou úpravou podle konkrétního využití. Další výhodou je také fakt, že CETRIS desky lze snadno opracovávat – problémem není řezání, vrtání ani frézování.

CETRIS desky budou přínosem i pro vaši stavbu nebo rekonstrukci. Široký sortiment cementotřískových desek naleznete samozřejmě i v nejširší síti prodejen se stavebninami v České republice, v prodejnách PRO-DOMA, kde se kromě vlastního nákupu CETRIS desek můžete o jejich vlastnostech a konkrétním použití poradit s profesionály v oboru.

Rate this post
Sdílejte