I stavební materiál můžete vybírat v klidu domova či kanceláře

I stavební materiál můžete vybírat v klidu domova či kanceláře

Sdílejte


Kvalitní stavba se neobejde bez kvalitního stavebního materiálu. Ten navíc můžete nakupovat i online.

Kdo dnes má čas objíždět hobby markety. Dobrou zprávou je, že koupě stavebního materiálu vyžaduje jen pár kliknutí na klávesnici počítače. Čas, který byste strávili cestou do nejbližších stavebnin, tak můžete využít smysluplněji. Třeba přímo prací.

Nakupujte na bigmat-eshop.cz

Na prodej stavebního materiálu se zaměřuje například společnost Stavimex Praha provozující jednak síť kamenných prodejen, ale i e-shop Bigmat-eshop.cz (na internetu hledejte pod odkazem stavebniny Praha či Bigmat Praha). Jeho nabídka uspokojí kutily i profesionální stavebníky. Ty, kteří se pouštějí do rekonstrukce, i ty, kteří se rozhodli pro novostavbu na zelené louce. Stačí jen sednout k počítači a vybírat.

Hrubá stavba i suchá výstavba

Je před vámi klasická hrubá stavba? Nebo spíše suchá výstavba s minimem tzv. mokrých procesů? V obou případech jste na správné adrese. Na e-shopu Bigmat seženete veškerý materiál, bez kterého se neobejdete. A toho, jak vám potvrdí každý stavebník, není zrovna málo.

Připravte si seznam

Ztracené bednění, porobeton, stropní desky, střešní latě, šrouby… A mohli bychom pokračovat jako v komedii Na samotě u lesa. Seznam veškerého stavebního materiálu nezbytného jen pro zahájení stavby není vůbec krátký. Stavebníci rozhodně nejsou troškaři. Vše si sepište, naměřte a až poté objednávejte.

Sádrokarton a polystyren

Nejenom do dřevostaveb se někteří stavebníci rozhodují instalovat sádrokarton. Je lehký a na pohled ho nerozeznáte od klasické omítky. Skvělým izolantem je zase polystyren. Tepelně izolační desky z pěnového polystyrenu jsou cenově dostupné a dobře se instalují. Především u rovných střech a podlah s běžným zatížením se jedná o ideální formu izolace.

Řezivo i dlažby

V e-shopu také seženete veškeré řezivo, tedy latě, prkna, trámy, fošny i hranoly různých délek i rozměrů stejně jako betonové dlažby (zámkové i plošné), obrubníky, zárubně a další nezbytný materiál, bez kterého se žádná stavba neobejde. Nejste pro práce vybaveni tím správným náčiním? Nevěšte hlavu, obchod se samozřejmě specializuje i na prodej nářadí.

Míchací centrum

Máte postaveno? Pak by to chtělo ještě vymalovat. V kamenné prodejně v Libni je vám k dispozici profesionální míchací centrum, ve kterém vám do několika minut namíchají odstín fasádní i interiérové barvy, o něž požádáte.
Součástí služeb je samozřejmě i doprava materiálu. E-shop se zkrátka postará o jeho naložení, dopraví jej na místo určení a také jej samozřejmě vyloží. Tak neváhejte!

Rate this post
Sdílejte