Nechte si přečalounit nábytek k obrazu svému

Nechte si přečalounit nábytek k obrazu svému

Sdílejte

Také patříte k těm, kdo bezmezně milují svůj letitý gauč a nechtějí se jej vzdát? Překrýváte ošoupaná a ušpiněná místa různými přehozy, možná jste dokonce koupili natahovací potah, který se však neustále sesouvá? Nezoufejte! Váš oblíbený kus nábytku si můžete nechat nově přečalounit buď ve stejném duchu, v jakém jste jej kupovali, nebo mu změnit styl díky zcela jiné potahové látce.

Váš nábytek budete mít zase rádi

V kamenných prodejnách i na internetu seženete mnohé čalounické potřeby, díky nimž můžete váš nábytek zcela zrenovovat. Správný čalouník ví naprosto přesně, co na které místo použít, kde použít jak silný molitan či paměťovou pěnu, pokud jsou místa na gauči prosezená, čím opatřit oděrky, aby nebyly tvrdé, ale zároveň snesly začnou zátěž, kterou zvláště s dětmi musí vydržet…

Vy si můžete vybrat jakoukoli potahovou látku. Máte rádi eleganci? Což takhle tmavě šedá nebo hnědá? Chcete obývák rozveselit? Vsaďte na světlé jasné barvy. A jestliže je váš obývák v nóbl stylu, možná se vám zalíbí květované či pruhované potahové látky, které nesou punc staré elegance, ale umí vše, co nové, moderní látky umět mají.

Nezapomínejme na venkovní nábytek

Trendem posledních let se stal ratanový, umělý či kovový nábytek, který má vysokou životnost, zdobí terasu či balkon a usedáme na něj každý den. Tento nábytek je potřeba opatřit podsedáky, aby nám nebyla zima a nic nás netlačilo. Pro tento účel se hodí outdoorové látky, které mají vysokou barevnou stálost, jsou odolné vůči slunci, UV záření, vlhkosti i otěru, velmi rychle schnou. Přitom ale nestudí, když na ně usednete.

I tady máte na výběr z mnoha barevných provedení a stylů. Stačí vybrat si tak, aby látka ladila k vaší terase, nebo rázu zahrady. Na stránkách calounickymaterial.cz si zajisté vyberete vše, co pro nové venkovní podsedáky budete potřebovat.

Rate this post
Sdílejte