Obrazy podtrhnou váš domov i firmu

Obrazy podtrhnou váš domov i firmu

Sdílejte

Kdo z nás by si nepřál, aby jeho domov působil útulně, sjednoceně, aby z něj bylo patrné, co máme rádi, jaký je náš styl… Mnoho lidí může mít mnoho „chutí“ a přání, co vše by měl o nich jejich byt či dům vypovídat. A to stejné platí o našich společnostech, kancelářích. Přitom místnosti, takřka jakékoli, můžete dát úplně jiný rozměr vhodně zvoleným obrazem.

Vybíráme obrazy do domácnosti

Podíváme-li se kupříkladu na obývací pokoj, tady se budou hodit jak obrazy abstraktní, tak znázorňující konkrétní předměty, zvířata, osoby… Vždy bychom měli volit obraz, který bude s námi nebo naší rodinou nějak souznít. Do obývacího pokoje zveme návštěvy, proto by obraz neměl být intimní, nebo takový, který by přiváděl ostatní do rozpaků. Je na vás, zvolíte-li eleganci, jednoduchost, složitý obraz plný předmětů, obraz znázorňující město, které jste navštívil, nebo třeba smečku psů hrajících se na louce.

Do kuchyně se krásně hodí obrazy se zeleninou, ovocnými stromy, nádobím, koláči… Nebojte se být originální. Obraz rozkrojené cibule, nebo odkvetlého kopru, vypadá skutečně luxusně, zvláště, vyberete-li vhodný rám.

Podíváme-li se do dětského pokoje, tady by měly být obrazy veselé, barevné, např. znázorňující oblíbenou postavičku dítka, nebo zvířata, které má rádo. Vyhněte se abstraktním obrazům, dítko by si se svou bujnou fantazií mohlo představit ledacos. Obrazu by se mohlo i bát.

Směle do pracovny

Do pracovny jistě patří moderní obrazy. O šéfovi vypoví ledacos. Díky obrazu můžete komunikovat s ostatními. Můžete si s jejich pomocí zvýšit sebevědomí, upozornit na svého cestovatelského ducha, také meditovat, myslet na váš záměr a cíl…

Bohatá nabídka obrazů do jakékoli místnosti se nachází na stránkách umeniesveta.sk. Rádi vám tady zhotoví obraz na míru, koupit zde můžete jak obrazy, tak rámy, zrcadla, obrazy z vašich fotografií a mnohé jiné. Prohlédněte si je a využijte také skvělé slevy, které denně přináší. Určitě si vyberete a váš domov či kancelář budou záhy zajímavější.

Rate this post
Sdílejte