Plechové skříně české výroby se hodí nejen do domácí dílny

Plechové skříně české výroby se hodí nejen do domácí dílny

Sdílejte

Ve větších firemních dílnách nebo i továrnách je poměrně běžné, že zaměstnanci mají své plechové skříňky, kam si před směnou odloží věci a po konci pracovní doby si je zase vyzvednou. Plechové skříně mají ovšem mnohem širší využití, a to i u vás doma.

Pojďme si společně ukázat pár využití, které má plechová skříň, a podívat se na pár míst, kde by si jistě našla uplatnění.

Ve škole se plechové skříňky rozhodně hodí

Ve vzdělávání je pro plechové skříně spoustu prostoru. Jestliže se zaměříme na základní školu, plechové mohou být například skříně na výkresy. Pokud se posuneme kousek dál, na střední odbornou či průmyslovou školu, plechové skříňky se jistě budou hodit do dílen, kam se studenti chodí učit praktickým dovednostem. Skříňky z plechu se používají i v šatnách, oproti dřevěným jsou trvanlivější.

Zdravotnictví je také potřebuje

S plechovými skříněmi se setkáte i v nemocnicích a ordinacích lékařů. Často v nich mají uložená léčiva. V laboratořích do nich dávají vzorky nebo chemikálie. Tyto skříně jsou samozřejmě uzamykatelné, aby se k léčivům či chemikáliím nedostala neoprávněná osoba. Kromě zamykacích dvířek je možné sehnat i varianty s roletovými či posuvnými dveřmi do prostor, kde není příliš místa. Vnitřní uspořádání se liší dle účelu, například šatní skříně mají poličku a tyčku, prolis na jmenovku apod.

Perfektní jsou do domácí dílny

Máte doma dílnu, nebo chodíte kutit do garáže? I dílenská skříň může být plechová, a pokud ještě žádnou nemáte, doporučujeme sáhnout právě po tomto materiálu. Je totiž velmi odolný a má slušnou nosnost. Dílenská skříň vám pomůže udělat si pořádek ve svém kutilském vybavení.

Nejen dílenské plechové skříně najdete v sortimentu společnosti Kovoartikl. Jak sami dodávají, nabízí kovový nábytek pro vaši dílnu, kancelář, šatnu i pracovnu. Plechové skříně se hodí na skutečně mnoho míst.

Rate this post
Sdílejte