Vyřešte klimatizace včas

Vyřešte klimatizace včas

Sdílejte

Klimatizace se stává běžnou výbavou domácností. Vedlo k tomu mnoho důvodů. Klimatizační jednotky poměrně výrazně zlevnily, nabízejí více funkční než je jen chlazení vzduchu a také mají daleko lepší design. Proto jsou stále více žádané. Předejděte čekání na instalaci a dodání v sezóně a začněte klimatizaci řešit již v zimě.

V létě v příjemném prostředí

Po letošním létě jste se rozhodli pro klimatizací? Tak není na co čekat, zima je ideální čas. Většina prodejců klimatizací má volněji a tak na svou jednotku nemusíte čekat dlouhé měsíce na dodání a instalaci.

V zimních měsících také většina prodejců nabízí akční ceny, ať už na samotné klimatizační jednotky, tak na montáž nebo na dodání. Díky včasné objednávce, tak budete připravení na mrazíky na jaře a na vysoké teploty v létě.

Všechny funkce klimatizace

Chlazení vzduchu je základ o dalších možnostech klimatizací se mluví méně často. Další významnou funkcí klimatizace je také ohřev vzduchu. Jednotka má tak využití celoročně.

Chytrá klimatizace rozhodně nemusí v chladnějších měsících zahálet, ale může pracovat na plné obrátky. Moderní technologie v této oblasti umožňují využívat klimatizaci i v ostatních měsících, kdy se teploty pohybují, zvlášť ráno a večer, nad nebo pod nulou.

Moderní klimatizace také umožňují nastavit přesný čas přitopení, teplo pak naběhne okamžitě bez zdlouhavého rozehřívání. Navíc se teplo dostane pouze do místností, kam chcete a netopí se zbytečně tam, kde to není potřeba.

4 důvody, proč topit klimatizací

  • rychlé teplo
  • eliminace pachů
  • nižší náklady za přitápění
  • zbavení vzduchu škodlivých látek – prachu, alergenů, roztočů

Klimatizace jsou skvělou alternativou k všem druhům topení. Místnost dokáží vytopit do 15 minut a to pouze za zlomek nákladů, které jsou potřeba k vytopení celého rodinného domu plynovým kotlem. 

Nechte si klimatizace vyčistit včas a bez čekání

Stejně jako s objednávání nové klimatizace je dobré včas začít řešit i servis klimatizace. Ten se musí provádět minimálně dvakrát ročně. Jednou po konci sezóny a také před jejím začátkem. Pokud klimatizaci používáte celoročně, doporučuje se servis každé 3 měsíce.

Rate this post
Sdílejte