Jak změnou dodavatele ušetříte na energiích?

Jak změnou dodavatele ušetříte na energiích?

Sdílejte

Power Poles 503935 640Pokud nejste spokojeni s měsíčními výdaji za energie, měli byste si udělat srovnání, zda se vám stávající dodavatel pořád vyplatí. Možná dojdete k závěru, že platíte až o několik tisíc korun ročně víc, než musíte.

Bez elektřiny se neobejdete

Naštěstí už odzvonilo dobám, kdy jsme si museli nechat diktovat, od koho budeme brát elektrickou energii. V současnosti je na trhu celá řada dodavatelů, jež se předhánějí výhodnými nabídkami a bonusovými programy. Rovněž kladou důraz na individuální přístup k zákazníkovi, kvalitní zákaznický servis, férové jednání a minimální administrativu. Jednou ze společností, která vám poskytne nejen levnou elektřinu, je skupina EP Infrastructure. Cenu za elektrickou energii získáte srovnatelnou, nebo dokonce nižší než u těch největších hráčů na trhu energií. Smlouvy obdržíte ve srozumitelné formě, nenajdete v nich žádné skryté poplatky a sankce.

Úspora na plynu bude znát

Chcete-li získat levný plyn, dodavatel vám navrhne optimální řešení přímo pro vaši domácnost. Předběžnou kalkulaci si můžete provést rovněž online pomocí jednoduchého kalkulátoru na stránkách https://www.epet.cz/. Úplně nejsnazším řešením je odeslat vašemu budoucímu dodavateli plynu vaše poslední vyúčtování. Když budete s nabídkou spokojeni, obdržíte návrh smlouvy včetně podrobného ceníku. Poté stačí podepsat ještě plnou moc, na základě které vás bude dodavatel zastupovat během vyvázání vaší stávající smlouvy. Celý proces změny dodavatele pro vás nebude nijak stresující, neboť ho vyřídíte z pohodlí vašeho domova. Vyhnete se tak nepříjemnému čekání na pobočce. O konkrétních krocích až do konečného vyvázání od dodavatele původního budete průběžně informováni pomocí SMS. Před odběrem nové elektřiny a plynu vás nečekají žádné aktivační poplatky.

Rate this post
Sdílejte