Zamilujte si sama sebe. Buďte sexy v erotických košilkách

Zamilujte si sama sebe. Buďte sexy v erotických košilkách

Sdílejte

Být krásná a cítit se neodolatelně si přeje každá žena nejen kvůli svému partnerovi, ale také kvůli sobě. Touží být se sebou spokojená při každém pohledu do zrcadla a to ve dne v noci. Jak to ale zařídit, když míříme odlíčené v pyžamu do postele? Zkuste vyměnit pyžamo za erotické košilky.

Tipy jak v sobě objevit bohyni

Proto se líčíme, proto se strojíme, proto chodíme na kosmetiky. Protože se chceme líbit. Není na tom nic špatného, když se o sebe staráme a dopřáváme to nejlepší nejen svému tělu, ale také své mysli. 

Bohužel podceňování trápí mnoho žen, které si nevěří a bojí se, že je partner opustí. Make-up a sexy šatičky nám sice sebevědomí nenahradí, ale můžou nám pomoci objevit tu pravou bohyni, která se v nás skrývá. 

Jak tedy na lepší sebevědomí? Milovat se taková jaká jsme je někdy celoživotní cestou. Stejně jako se mění naše tělo a mysl, mění se i výzvy, která před nás naše sebevědomí staví. Pár základních rad nám v tom ale pomůže.

  1.   Nebojte se na sebe dívat a dotýkat se. Poznávejte svoje tělo. Čím lépe ho znáte a vnímáte, tím snadněji ho budete milovat.
  2.   Nehleďte na obálky časopisů a na to, co vám o kráse tvrdí společnost. Krásné tělo je zdravé a zdravé tělo je krásné.
  3.   Proto o sebe pečujte. Nemusíte mít míry modelky, stačí si dopřávat to nejlepší a budete zářit. Součástí správné péče je i odpočinek a čas pro sebe.
  4.   Naučte se být sexy. Není na tom nic špatného. Není na tom ani nic slabošského. Žena se má líbit nejen partnerovi, ale hlavně sama sobě. Jakmile na sobě budete mít šaty, které vám sluší, uvědomíte si svou přirozenou krásu mnohem snáz.

Krásná i cestou do postele

Mnoho žen dělá chybu, že se šlechtí jen ve chvíli, kdy jdou do společnosti. Jakmile se za nimi zavřou dveře, přestávají o sebe dbát.

Nejde samozřejmě o to, abychom doma chodily namalované a na podpatcích. Ale pečovat o sebe i v soukromí je polovinou úspěchu. Krása se pak stane naší přirozenou součástí, ne umělým sladidlem.

Navíc spousta vztahů troskotá právě na tom, že o sebe partneři přestali pečovat. Pokud tedy nechceme, abychom svému muži zevšedněly, měly bychom ze skříní nekompromisně vytřídit všechna sepraná vytahaná trička na doma.

Místo toho si můžeme pořídit šaty, které budou pohodlné pro nás a svůdné pro partnera. Obzvláště to platí v těch nejintimnějších chvílích – večer před spaním. 

Opravdu je to tak jednoduché?

Nejsnazší cestou jak být neodolatelná i po celém dni je pořídit si sexy prádlo na spaní. Noční košilky fungují v tomto směru dokonale. Sexy saténová košilka doplněná krajkou je nejenom příjemná a pohodlná. Bude se nám v ní i krásně usínat. Nadto ale budeme ještě vypadat perfektně a partner na nás nechá oči.

O něco víc koření dodají našemu vztahu erotické košilky. Ty můžou být šité z průhledných látek a odhalovat tak rafinovaně naše tělo. Tyto košilky jsou opravdu určené jen pro zrak našeho protějšku, takže si je necháme až za dveře ložnice.

Erotické košilky ale nemusíme nosit jen pro svého muže. Oblékat a užívat si je můžeme samy pro sebe. Naučí nás milovat své tělo a cítit se sexy a neodolatelně za všech podmínek. Nemusí se tedy jednat jen o erotický nástroj, ale také o cestu k nabytí sebelásky.

Prvním a opravdu jednoduchým krokem tedy je naučit se na sebe dívat do zrcadla a obdivovat své tělo. Erotické košilky a jiné sexy prádlo nám v tom můžou být dobrým pomocníkem.

Jak jste na tom vy? Líbíte se sama sobě a co děláte proto, abyste milovala svoje tělo?

Rate this post
Sdílejte