Stavebnice pergoly na míru

Stavebnice pergoly na míru

Sdílejte

Pergola Nihov2Největší radost má člověk z toho, co si udělá sám, zvláště pak, když se mu to povede. Stále populárnější jsou v tomto duchu i stavebnice pergoly na míru. Pokud i vy toužíte patřit mezi hrdé majitele zahradní pergoly nebo chcete nové garážové stání a nebojíte se přiložit ruku k dílu. Ba dokonce toužíte po tom, si vše realizovat sami. Jistě oceníte dřevěné pergoly od Lignorichter.

Zahradní pergoly, altány a různé přístřešky vyrábí na CNC stroji a vy si je můžete zakoupit jako stavebnici. Taková pergola pak může být snadno sestavena svépomocí. Vy si zpestříte víkend hladce probíhající stavbou a další roky se již budete těšit z dobře odvedené práce. A ještě tak vlastně ušetříte vlastní finance.

V Lignorichter mají připravenou celou řadu katalogových pergol, které naprosto jednoduše objednáte, a jejích dodání je skutečně rychlé, takže za chvíli již můžete stavět, nebo chtělo by se říct skládat. Pokud by se vám typové řešení nelíbilo nebo z nějakých důvodů vám prostě nevyhovovalo, není problém, aby vám vytvořili individuální návrh. Vše probíhá rychle, protože to nachystají ve 3D-CAD/CAM softwaru od firmy Dietrich´s, dle kterého následně dřevo na pergolu opracují na kvalitním a výkonném stroji Hundegger K2i. Přesně podle rozměrů, které požadujete. Dokážou splnit a vaše představy o tvaru i typu střechy a střešní krytiny. Další možností ještě může být úprava katalogové pergoly, při které se vám zde vždy pokusí vyjít maximálně vstříc. Taková případná úpravy je dokonce prováděna zdarma a cena výsledné pergoly se bude lišit jen dle množství použitého materiálu.

A jak to pak dále probíhá? Vy si materiál odvezete domů, případně si jej necháte doručit, a sami si sestavíte svou novou pergolu nebo třeba garážové stání. Strach z toho rozhodně mít nemusíte, dle přiloženého montážního výkresu to zvládne opravdu každý. Jejich dřevěné konstrukce obsahují všechny pro montáž potřebné spoje, které nejčastěji tvoří různé čepy a dlaby a rybinové spoje. Vše je kvalitně připraveno, opracováno a ohoblováno na přesný rozměr. Anebo vám stavbu klidně pomůžou.

Chcete vědět víc o CNC pergole? Obraťte se na ochotné pracovníky Lignorichter a zeptejte se jich na cenu a možnosti dodání.

Rate this post
Sdílejte