Bílá nebo žlutá kuchyně? I tyto barvy mohou být praktické, záleží především...

Bílá nebo žlutá kuchyně? I tyto barvy mohou být praktické, záleží především na materiálu!

Sdílejte

Bílá nebo žlutá kuchyně? I tyto barvy mohou být praktické, záleží především na materiálu!

Chcete moderní kuchyni, zároveň však toužíte po praktičnosti? Není nutné volit tmavé provedení. I bílá kuchyně může být praktická!

Praktická stránka věci ovlivňuje výběr všeho a u kuchyně má rozhodující slovo dvojnásob! Ale proč uvažovat jen nad tmavým kuchyňským nábytkem? I světlé tóny lze udržet čisté a stále krásné, a to jen s minimálním úsilím!

Náš tip: Zajímá Vás psychologie barev i ve vašem šatníku? Poradí Vám stylový coach na webových stránkách VeronikaMaresova.cz.

Krásná, ale bílá?

Proč věřit předsudkům, že cokoliv světlé je odkázáno ke ‘’špinavé zkáze’’? Moderní materiály dávají dnešním hospodyňkám nové možnosti. Dnešní kuchyně jsou vyráběné v různých barevných provedeních a ano, i v těch světlých, jako je bílá, béžová či jemná žlutá. Podle vás jde o barvy, které nelze udržet čisté. Výrobci však mají jiný názor. S použitím veškerých moderních technologií boří mýty a na trh dodávají kuchyně světlé a snadné na údržbu.

Bílá kuchyně od českého výrobce Le Bon, který se snaží splnit nároky každé domácnosti!

Světlé matné laky

To je ten zázrak, který činí světlé kuchyně žádané. Již nejedna žena si vyzkoušela, že moderní povrchová úprava je nejen krásná na pohled, ale také snadno čištěná. Dřevěný nábytek, jehož povrchovou úpravou je právě matný lak se začal v interiérech prosazovat teprve nedávno, ale jak je vidět již dnes, bude mít velkou budoucnost!

Praktické uspořádání skřínek

Praktickému kritériu samozřejmě musí vyhovovat také rozmístění a uspořádání skřínek. Aby bylo vše podle vašich představ a nábytek se hodil do vašich prostorů, je možné objednat službu kuchyně na míru nebo si vybrat vhodný již sestavený nábytek.

Žlutošedá kuchyně Le Bon je módní a praktická zároveň!

Skutečně malé prostory lze opticky zvětšit za použití správného kuchyňského nábytku. Příkladem může být Žlutošedá kuchyně Le Bon, která zaujme praktickou posuvnou skřínkou za pracovní deskou. Kovové police je vhodná k uložení nádobí nebo květinové výzdoby. Barevnost kuchyně prozáří každý prostor, i ten skutečně malý!

Je vaše kuchyně praktická? Podělte se s námi o vaše tipy na bydlení!

Rate this post
Sdílejte