Dejte znečištění nadobro sbohem – Sítě proti pylu

Dejte znečištění nadobro sbohem – Sítě proti pylu

Sdílejte

Čím dál tím více lidí trpí problémy s alergií. Během pylové sezóny je téměř nemožné se jí venku vyhnout. Pro dýchací soustavu je to řádný zápřah. Proto je třeba ji nechat odpočinout alespoň uvnitř. Zabednit se doma není nejlepší řešení. I když vzduch ve vašem prostředí není nejčistší, pořád ho k životu všichni potřebujeme. Naštěstí dnes již existuje řešení sítě proti pylu.

Bydlení ve znečištěné oblasti již není problém

Kvalita ovzduší se v našich krajinách stále zhoršuje a tento fakt nelze ignorovat. Zdravotní důsledky mohou být mnohdy velmi závažné. Jedná se o respirační a kardiovaskulární onemocnění, zhoubné nádory, astma, alergie a jiné problémy. Sítě proti pylu představují skvělé řešení, jak se tomuto znečištění vyhnout a chránit tak to nejcennější co máme. 

Sítě proti pylu z nanovláken

Sítě do oken z nanovlákna zamezují proudění nežádoucích částic i pachů. Nanovlákenné membrány jsou extrémně husté a dokáží zachytit výfukové a jiné zplodiny, pyl, smogové částice nebo různé pachy. Brání proniknutí celé řady dalších škodlivin. Jejich instalace přináší bezpečné větrání a skvělou prodyšnost. Pro alergiky a astmatiky klidné spaní a bezproblémové dýchání. 

Nejen proti znečištění

Zároveň sítě chrání proti nadměrnému světlu, roztoči, hmyzu, prachu či plísní. Umístit je můžeme jak do oken, tak dveří. Nemusíte se bát. Výhled z okna vám zůstane. Skvělým pomocníkem jsou také rolovací sítě. Parťák v neustálým boji s hmyzem. Jakmile však síť nepotřebujete, jednoduše ji stáhnete do bubnu. Jednoduché.

Zaměření sítí proti pylu zdarma

Děsíte se složitého procesu zaměření a montování těchto domácích vychytávek? Tyto časy jsou dávno pryč. Žaluzieee.cz Vám zaměří produkty zdarma a vše zařídí až po finální montáž. Žaluzie či sítě montují po celé České republice. Instalují zdraví, bezpečí a soukromí. Zkrátka profesionálové na správném místě. 

Rate this post
Sdílejte