JAK VYBRAT ŠATNÍ SKŘÍŇ?

JAK VYBRAT ŠATNÍ SKŘÍŇ?

Sdílejte

Young Brunette Woman Sitting In A Huge Dressing Room Thinks Over The Choice Of Clothes, She Is Dressed Stylish Black Outfit And Silver Shoes, Expressing True Positive Face Emotions

U výběru vhodné šatní skříně nestačí myslet pouze na to, zda se vám vzhledově hodí do ložnice nebo šatny. Je i řada dalších faktorů, které byste měli vzít v potaz. Podle čeho se řídit, když pouze design nestačí?

Především byste měli zvážit své prostorové možnosti. Chcete, aby skříň zároveň sloužila jako úložný prostor např. pro zimní oblečení? Nebo naopak chcete mít vnitřní uspořádání skříně co nejvíce minimalistické? Rozměry, výška, ale také pojezdové mechanismy či vnitřní osvětlení – to všechno jsou věci, na které byste měli při výběru skříně myslet.

Dostatek úložného prostoru

Pokud hledáte skříň, do které můžete v případě potřeby snadno uložit i zimní výbavu celé rodiny a která zároveň nezabírá zbytečně moc prostoru, vhodnou variantou pro vás může být unikátní skříň GRANDE od moravské firmy Nábytek Mikulík. Díky samootevíracímu systému skládaných dveří značně šetří prostor a dveře při otevírání navíc vytváří efektní panoramatický efekt.

20210305124301717

Každý kus oblečení by měl mít své místo, proto byste si měli vybrat takovou skříň, která nabízí dostatečné vnitřní vybavení, aby se vám do ní vše pohodlně vešlo. Pro nerozhodné nabízí skříň GRANDE tři varianty vnitřního uspořádání spodní části skříně. Vnitřek skříně si tak můžete navrhnout dle svého uvážení a potřeb a případně si ke skříni později pořídit zásuvky či police, abyste měli vždy vše perfektně zorganizované. Díky možnosti vnitřního osvětlení zároveň budete vždy přesně vědět kde co máte.

Velikost skříně volte uvážlivě

U skříní rozhodně nemusí platit, že čím větší, tím lepší. Ze skříně se totiž nesmí stát otravný kus nábytku, který všude jen překáží a vy tak nemáte v místnosti místo na nic jiného. Pokud nemáte prostoru nazbyt, zvažte spíše vestavěnou skříň nebo komodu s venkovním extra věšákem na šaty a košile.

Výrobci skříně GRANDE mysleli při navrhování na častý problém s nedostatkem místa – k dispozici je proto ve dvou rozměrových variantách, a právě díky samootevíracímu systému skládaných dveří šetří místo ještě víc.

Široká paleta dekorů

Nyní už se dostáváme k samotné vizuální stránce skříně. Častý problém je, že skříň svým dekorem zcela nezapadá do zbytku interiéru. U skříně GRANDE máte na výběr až ze třinácti dekorů, které věrně imitují různé typy dřevin. Máte tak jistotu, že vám šatní skříň bude s ostatním nábytkem skvěle ladit.

V neposlední řadě se u skříně musíte ujistit, že je dostatečně stabilní sama o sobě a vy ji později nemuseli složitě přivrtávat ke zdi či vypodkládat kusy kartonu, což estetickému cítění věru příliš nenahrává. U skříně GRANDE máte tento problém vyřešený – díky nastavitelným nožičkám stojí skříň dokonale rovně a vy máte všechno oblečení v bezpečí.

Obecně je dobré u výběru šatní skříně myslet na její praktičnost a funkčnost, díky čemuž vám bude sloužit dlouhá léta. Skříň zároveň musí dobře vypadat a být dostatečně nadčasová, aby se vám brzy neokoukala – zvolte si tu svou tedy uvážlivě!

Rate this post
Sdílejte