Dětské šicí stroje

Dětské šicí stroje

Sdílejte

14Chcete svým dětem koupit šicí stroj, ale nevíte, na co se při výběru takového stroje zaměřit? Před výběrem stroje se musíte rozhodnout, kolik do stroje chcete investovat a pro jak staré dítě je stroj určený. Na trhu je spousta dětských šicích strojů, kde cena těch nejzákladnějších začíná cca na 1500 Kč, ale jedná se většinou opravdu o základní stroje pro ty nejmenší děti. Pokud chcete šicí stroj pro dítě cca od 8 let, tak už je lepší, do stroje investovat více peněz, abyste po koupi nezjistili, že šicí stroj není dostačující.

U Dětských šicích strojů, kde je cena cca od 3000 Kč, se už nejedná o „hračku“, ale jedná se o regulérní mechanické šicí stroje (Brother KD144s, Brother KE14s), které budou růst s vašim dítětem.

Šicí stroje Brother KD144s a Brother KE14s mají celokovovou vnitřní konstrukci a jsou vhodné jak pro děti (v základní výbavě mají chránič prstů), tak i pro začátečníky nebo na běžné domácí šití. Navíc mají moderní rotační chapač, díky kterému jsou tiché a snadno se navlékají i čistí.

Při výběru dětského šicího stroje je důležité se opravdu dobře rozhodnout, abyste předešli zbytečné investici do stroje, který pro vaše dítě nebude po páru měsících dostačující.

Rate this post
Sdílejte