Při vytváření domácí pracovny nezapomeňte na kancelářské pomůcky

Při vytváření domácí pracovny nezapomeňte na kancelářské pomůcky

Sdílejte

Desktop G754323edb 640Spousta z nás během koronavirové pandemie přemístila svou práci do svých domovů na home office. Abyste v takovém případě dokázali práci z domova vykonávat efektivně a kvalitně, je nezbytné si v domácnosti vytvořit pracovnu se vším všudy. Základem takové domácí pracovny je rozhodně kancelářská židle a dostatečně velký pracovní stůl. Bez čeho se rovněž neobejdete jsou kancelářské pomůcky. Kromě propisek a zvýrazňovačů se Vám stanou nápomocné kvalitní magnety, které Vám během Vaší práce vytvoří pořádek mezi dokumenty a budete mít vše na očích. A kde takové magnety seženu?

Prodejem silných magnetů různých provedení se zabývá společnost ABC MAGNET s.r.o.

Prodejem magnetů se do určité míry zabývá jakékoliv papírnictví či domácí potřeby. Na těchto místech sice magnety většinou seženete, ale v omezeném výběru a nedostatečné kvality. Pokud hledáte silné magnety, které Vám udrží na magnetické tabuli více dokumentů najednou, zabrouzdejte do široké nabídky magnetů ABC MAGNET s.r.o. Společnost ABC MAGNET s.r.o. Praha se zabývá prodejem magnetů a magnetických výrobků, a to především trvalých magnetů všech druhů. Naleznete u nich magnety neodymové, feritové či samariové, které se chlubí značnou silou a naleznete je v několika velikostech a několika tvarových provedeních.

Jaké magnety využiji do své domácí pracovny?

Mezi nejsilnější magnety vůbec patří magnety neodymové, které dosahují nejvyšších hodnot vnitřní magnetické energie. Pro domácí využití Vám postačí magnety feritové, které se chlubí silnou přídržnou silou a zároveň nízkou cenou. Své využití nacházejí v kancelářích, ale také běžně v domácnostech jako držáky na klíče nebo držáky na nože. Magnety seženete ve tvaru kvádru, válce či oválu. Objednat si je můžete i s barevnou krytkou a vytvořit tak Vaší pracovní nástěnku přehlednější.

 

Rate this post
Sdílejte