Dětský nábytek, vestavěné skříně a kuchyň si nechejte vyrobit na míru přímo...

Dětský nábytek, vestavěné skříně a kuchyň si nechejte vyrobit na míru přímo od truhláře

Sdílejte

Furniture 998265 640Pokud se chystáte rekonstruovat interiér, kromě jiného vás čeká i výběr vhodného nábytku. Kuchyň si zaslouží moderní kuchyňskou linku, ve velké chodbě by neměly chybět vestavěné skříně a zapomenout nesmíme ani na vybavení dětského pokoje. V následujících řádcích vám prozradíme, proč je lepší obrátit se na truhláře.

Sice nábytek ve velkých obchodních řetězcích zakoupíte za přijatelnou cenu, ovšem po kvalitativní stránce pokulhává. Dětský nábytek by měl být totiž bezpečný, což se o některých sériově vyráběných sestavách říct nedá.

Kuchyň na míru

V první řadě se zastavíme v kuchyni, ostatně není se čemu divit, protože se jedná o centrum celého obydlí, zejména pokud je kuchyň spojená s obývacím pokojem. Oblíbenosti se těší kuchyně na míru, neboť sektorová varianta především specifickým místnostem často nevyhovuje. Celému procesu předchází grafický návrh, abyste si udělali představu o tom, jak bude budoucí kuchyň vypadat. Společně s truhlářem změníte to, co se vám nelíbí, a přidáte prvky, které se vám naopak zamlouvají.

Obraťte se třeba na truhlářství Praha-východ vystupující pod názvem HOPLA. Poradí vám s praktičností i uspořádáním. Společně najdete působivý kompromis.

Dětský nábytek i vestavěné skříně

Postupně se z kuchyně přesuneme do dalších místností, a to na chodbu či do ložnice. V těchto místnostech oceníte vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Vyrábí se na míru, protože co nemovitost, to odlišné rozměry a dispozice. Nastíníte, jak by mělo vypadat i vnitřní uspořádání, kolik požadujete poliček, jak široká by skříň měla být a podobně. Opticky místnost zvětšíte, když sáhnete po dveřích se zrcadlem.

Závěrem nesmíme zapomenout na dětské království. Zpočátku ratolesti nepotřebují takřka žádný dětský nábytek, nicméně s přibývajícím věkem už je nezbytné pořídit postel, skříň, psací stůl, poličky a podobně. Vytvořte svému dítěti krásný a bezpečný ráj, myslete i na to, že nábytek by měl posloužit dlouhá léta, a proto je důležitá i kvalita použitého materiálu.

HOPLA je truhlářství (okres) Benešov i Praha-východ. Působí na trhu od roku 2000 a má za sebou již stovky úspěšných zakázek.

Rate this post
Sdílejte