Citadela 16: Unikátní bydlení na Praze 4

Citadela 16: Unikátní bydlení na Praze 4

Sdílejte

CitadelaPoptávka po bydlení v hlavním městě oproti prognózám některých odborníků z minulých let stále stoupá, mění se ovšem očekávání potenciálních kupců. Daleko větší zájem je tak nyní o rodinné domy či městské vily. Jedním z takových projektů je i Citadela 16, šestnáct vil v uzavřeném areálu s vlastním centrálním vstupem na Praze 4.

Vily jsou umístěny v jedné z klidnějších lokalit Prahy, ve čtvrti Libuš, která je oblíbená pro svou přírodu kolem. Z jedné strany se nachází přírodní park Modřanská rokle a z druhé strany Údolí Kunratického potoka. V budoucnu se v této části bude také nacházet stanice plánovaného metra D a tramvajová stanice, která zde přibude již příští rok. Dopravní dostupnost je však výborná již nyní, v blízkosti se nachází několik autobusových linek, které jezdí ke stanici metra C Kačerov. Autem se sem dostanete také pohodlně, za chvíli jste odsud na Jižní spojce, Pražském okruhu, dálnici D1 či na ulicích Novodvorská a Modřanská.

Lokalitu ocení také rodiče s dětmi. Nachází se zde několik veřejných a soukromých mateřských a základních škol, Základní škola Wonderland Academy a The Prague British School.

Projekt Citadela 16, za kterým stojí společnosti Projekt Zeta Holding a developerská společnost PDM Group, představuje moderní, bezpečné, a především komfortní bydlení v podobě šestnácti velkoryse navržených vil. Ty jsou umístěny v uzavřeném areálu s vlastním centrálním vstupem. Vily jsou k dispozici ve dvou typech. Prvním typem jsou domy s užitou plochou přes 300 metrů čtverečních, druhým typem jsou domy s výměrou přes 400 metrů čtverečních. Všechny domy však mají tři podlaží a podobné dispoziční řešení. Rozkreslení místností u jednotlivých vil je k dispozici na webových stránkách projektu.

Vily mají snížené přízemí s velkoformátovými okny, díky kterým je uvnitř dostatek denního světla a tento prostor je tak ideální k vybudování bazénu, herny nebo posilovny. Každá vila má také k dispozici dvě až tři garážová stání. Nad sníženým přízemím se nachází hlavní obytná část, kde najdete obývací místnost, pracovnu s vlastním hygienickým zázemím, která může zároveň sloužit jako pokoj pro hosty, dále kuchyň s přístupem na terasu. V dalším patře jsou umístěné tři ložnice s vlastním zařízením. Na střechách všech vil se rozprostírají velké slunečné terasy.

Ceny jednotlivých vil lze poptat u realitní společnosti Bohemian Estates International, která má prodej domů tohoto projektu na starosti. Společnost také nabízí pomoc s financováním a garantuje vyjednané nadstandardní podmínky u financujících bank. Prohlídku je možné realizovat již nyní, přestože ještě nejsou vily plně dokončené.

Rate this post
Sdílejte