Kuchyně budoucnosti u vás doma již zítra

Kuchyně budoucnosti u vás doma již zítra

Sdílejte

kitchen gd7d818d6b 640Ultramoderní kuchyně, jak jsme si je představovali v daleké budoucnosti, již nejsou nereálnou utopií. Můžete si je domů pořídit třeba hned. V čem je kouzlo takové kuchyně? Umí věci, o kterých by se nám dříve ani nesnilo. V čem se tedy liší od té klasické, kterou má většina z nás doma dnes? Umí snad uvařit sama? Skoro ano.

Kuchyně příštího desetiletí vám dokáže maximálně zjednodušit práci. V podstatě vám jde v takové kuchyni vaření od ruky tak skvěle, jako byste tam měli sehraného pomocníka. Takovou neúnavnou pravou ruku. Pečení vám zjednoduší trouba, která nejen že skvěle peče, ale umí se sama i čistit, takže vám ušetří i starosti s údržbou. Při vaření, a klidně nějakou chvíli po něm, můžete nechat běžet odsavač par, protože vás nebude svým provozem absolutně rušit.

Ani pokud máte jídelní stůl přímo v kuchyni, neuslyšíte u večeře nepříjemný hluk. Přestože je nehlučný, je supervýkonný a velmi efektivní při eliminaci zápachu a páry. Vestavné spotřebiče Siemens řady studioLine a jejich špičkové technologie vám natolik zjednoduší vaření, že pokrmy z vaší kuchyně budou minimálně stejně tak dobré, jako se podávají ve vyhlášené pětihvězdičkové restauraci.

Moderní a nadčasový design je pochopitelně samozřejmostí. Technologický vývoj jde rychle dopředu a tento trend se nevyhýbá ani kuchyním. Svoji kuchyni můžete jednoduše ovládat přes svůj mobilní telefon díky aplikaci Home Connect. Ta vám umožní spotřebiče nejen zapínat a vypínat. Můžete díky ní volit i programy.

Představte si, jak vám plně automatický kávovar ještě dřív, než ráno vstanete, připraví luxusní kávu, kterou si vypijete v pohodlí domova. Jídlo vám bleskově uvaří indukční varná deska nebo zdravěji upeče parní trouba.

V moderní lednici vaše potraviny vydrží déle čerstvé a vy tak ušetříte čas strávený častým nakupováním čerstvých surovin. Léty prověřená značka Siemens vám vaši kuchyni na míru dokáže skutečně vyšperkovat. Kuchyňské přístroje jsou chytré a krásné zároveň.

Zní to jako sen? Sen, který vám může splnit kuchyňské a designové studio Kuchyně IN. Dělají kuchyně na míru v Jihlavě, kde působí. Připraví vám návrh, ve kterém vás překvapí svými nápady, jak maximálně využít vašeho prostoru. Počítejte s tím, že vaše nová kuchyň bude nejen stylová, ale zároveň praktická a funkční.

Vestavné spotřebiče Siemens studioLine je možné díky jejich důmyslnosti umístit i na místa, kde byste je dříve nehledali. Indukční varná deska je například opatřena integrovaným odsavačem par a tak je doslova dokonalým řešením pro vaši kuchyni, při zachování čistého designu. Současné technologie toho nabízejí mnohem víc. Kontaktujte Kuchyně IN, je, ať se dozvíte více.

Rate this post
Sdílejte