Krásný obývák vám zajistí kvalitní, moderní obývací stěna

Krásný obývák vám zajistí kvalitní, moderní obývací stěna

Sdílejte

HlavnifotoAť už potřebujete co nejvíc úložných prostorů, protože je vaše rodina početná, anebo žijete v minimalistickém stylu, vždy se vám bude do obýváku či salonu hodit spolehlivá obývací stěna. Stačí vybrat si materiál a barvu, která je vám milá, a můžete se kochat celkovým dojmem interiéru.

Velká úložná plocha

Pro ty, kteří potřebují co nejvíc skříněk, budou vyhovující obývací stěny skládající se z vícera kusů. Mohou obsahovat policové otevřené skříňky, dále skříňky opatřené skleněnými či dřevěnými dvířky, samostatné police, ale také praktické a hezké komody.

Minimalisté se spokojí mnohdy s jednou delší skříňkou pod televizi a jednou úzkou vyšší skříní, do níž uloží pár potřebných věcí.

Atraktivní design a moderní struktura

Každý máme jiné potřeby, ale i vkus. Proto jsou obývací stěny vyráběny v mnoha podobách. Velmi oblíbené jsou bílé typy stěn, přesněji obývací stěny vyráběné ve vysoké kvalitě v provedení bílý lesk. Takový model se hodí do menších i větších místností, protože prostor opticky nezmenší. Bílá jej naopak rozjasní a mnohé udělá i úprava lesk.

Moderní je šedá podoba nábytku, a tak si možná přijdete na své se vzhledem typu beton nebo grafit. A jestli se nebojíte černé, elegantní a tajuplná je podoba obývací stěny v povrchové úpravě černý mat.

Evergreenem jsou pak modely v designu dřeva, např. dub Lefkas či dub Artisan/Matera.

Kvalita zpracování

Samozřejmostí je, že jsou obývací stěny vyráběny ve vysoké kvalitě, mají precizní zpracování. Ve velké konkurenci, která na našem trhu je, to ani jinak nejde, chce-li být výrobce i prodejce úspěšný. Důkazem jsou pak zákazníci, kteří se s důvěrou vrací i letitá tradice společnosti.

Kupříkladu může být obývací stěna tvořena deskami MDF, které jsou odolnější a pevnější, než jste zvyklí u obyčejných desek.

 

Obývacístěna

Mnoho variant a designů

Modulární nástěnné jednotky umožňují vytvořit mnoho variant, jak bude váš obývák vypadat. Můžete skříňky uložit vedle sebe, nebo dát mezi ně policový regál, komodu, nad nižší skříňky pověsit samostatnou menší skříň, nebo některé kusy nábytku postavit ke dvěma zdím, které svírají pravý úhel. Rázem bude místnost působit jinak, než když bude všechen nábytek u jedné stěny.

Zajímavé ceny

Určitě jste si zvykli, že je možné nábytek i další zboží nakupovat za příznivé ceny. Je tomu tak i podíváme-li se na obývací stěny. Nejen díky konkurenci, ale i lákavým promo akcím, slevám či výprodejům posledních kusů nábytku, lze koupit komplet novou sestavu za velmi zajímavé finance.

Článek byl vytvořen s podporou a inspirací v obchodě s nábytkem https://www.nabytek-bogart.cz/. Jestliže do něj zavítáte, určitě si z bohaté nabídky vyberete obývací stěnu či jiný nábytek, který vám bude spolehlivě sloužit po mnoho let. A nejen to. Vytvoří i vás doma atmosféru, v níž vám bude příjemně a útulno.

 

Rate this post
Sdílejte