Nevšední projekt Byty Na Vackově: Moderní bydlení v jedinečné lokalitě

Nevšední projekt Byty Na Vackově: Moderní bydlení v jedinečné lokalitě

Sdílejte

Zapomeňte na klasickou jednolitou uliční hmotu. Pro budoucí etapu úspěšného developerského projektu Byty Na Vackově budou typické asymetrie a členitost. O exkluzivní vzhled budov se postarali odborníci ze studia MS Architekti a při pohledu na jejich architektonicky čisté řešení je nadmíru jasné, že se strefili rovnou do černého. Ačkoliv se zatím na bytové domy můžete podívat pouze v rámci vizualizací, vezmou vám dech.

Architekti se pro netradiční koncept nerozhodli náhodou. Jejich cílem bylo vytvořit moderní metropolitní byty s balkony a lodžiemi – a současně budoucím obyvatelům poskytnout dostatek soukromí a prostoru mezi jednotlivými budovami. Na své si přijdou i příznivci zahrádkaření, kterým jsou určeny přízemní bytové jednotky se zahrádkami.

Pět nových bytových domů vyroste podél ulice Malešická. V pořadí již desátá etapa volně naváže na objekty, které byly v rámci předchozích fází výstavby postaveny podél ulic Olgy Havlové, Rixdorfská a Na Vackově.

Zájemci o byty v Praze na Žižkově se mohou těšit na byty s dispozicemi od 1+kk až 5+kk. Menší i větší bytové jednotky budou charakteristické vzdušností, důrazem na dostatek přirozeného světla a efektivním využitím plochy. Jinými slovy půjde o nadstandardní bydlení, za které se obyvatele rozhodně nebudou stydět.

Projekt Na Vackově je atraktivní také díky lokalitě, ve které je zasazen. Zdejší genius loci snoubí klidnou atmosféru s duší živoucího města. V bezprostředním okolí se nachází spousta ploch vhodných pro sport a relaxaci, pamětihodností známých v celopražském měřítku i míst zaslíbených milovníkům kultury.

Pokud vás prodej bytu Praha 3 zaujal a chcete se dozvědět bližší informace, sledujte je na byty.navackove.cz.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte