Soukromí a les v zádech? Malešický háj nabízí luxusní bydlení v metropoli!

Soukromí a les v zádech? Malešický háj nabízí luxusní bydlení v metropoli!

Sdílejte

Bydleniastyl.cz Malesickyhaj Cz Uvodni

Žít naplno pro sebe a svou rodinu a nemarnit čas v kolonách? Přesně takové bydlení nabízí Malešický háj, který spojuje moderní bydlení v metropoli s přírodou, která je doslova na dohled z balkonu nebo terasy. K tomu nový rezidenční projekt nabízí další bonus v podobě soukromí, protože bytové domy jsou projektovány s promyšlenými funkčními dispozicemi. Domy skvěle zapadají do reliéfu, parkování se obyvatelům nových domů nabízí v podzemí. Na výběr je navíc pouze 107 exkluzivních bytů, garsonek i výjimečných penthousů.

Pro fajnšmekry

Už dlouho se mezi realitními projekty neobjevil takto exkluzivní počin nabízející bydlení v metropoli v souladu s přírodou, který spojuje minimalistickou architekturu a použití přírodních materiálů, navíc zohledňující lokalitu a nedaleký les, který je doslova součástí. Noví obyvatelé bytů Praha 10 si tak mohou užít procházek nebo sportování v přírodě, přitom být stále v metropoli se všemi výhodami, které to přináší. Jen během několika málo minut se lze dostat přímo do centra města.

Prodej právě zahájen

Další neskonalou výhodou je velký výběr jednotek od 1+kk po 5+kk. V horních patrech jsou navíc k dispozici rozlehlé penthousy s výměrou 139 m² a velkou terasou s výhledem na město a blízký les. Byty v Praze Malešicích se nacházejí v celkem pěti bytových domech, které nepřesahují pět nadzemních podlaží, ve dvou podzemních patrech se pak nacházejí parkovací stání a sklepní kóje, které přináleží ke všem bytů a slouží k uskladnění sezónních nebo sportovních věcí.

Bydleniastyl.cz Malesickyhaj Cz 01

Perfektně dostupná lokalita s veškerou vybaveností

Rezidenční projekt splňuje vysoké nároky a nabízí osobité standardy v podobě kvalitních oken s trojsklem, předokenních žaluzií, dřevěné dýhované podlahy nebo keramiky Villeroy & Boch. Pod taktovkou společnosti Metrostav Development tak vzniká jedinečný projekt pro náročné, který je současně umístěný v perfektně dostupné lokalitě veřejnou dopravou, k tomu nabízí i veškerou sociální a občanskou vybavenost v okolí.

Rate this post
Sdílejte