Betonová stěrka a kam s ní?

Betonová stěrka a kam s ní?

Sdílejte

proka design by jiri hlousek 1849

Pokud zrovna renovujete interiér nebo vymýšlíte, jak to bude vypadat uvnitř vaší novostavby, jistě jste se již setkali s pojmem betonová stěrka. Díky svým vlastnostem je totiž stále oblíbenějším řešením nejen stěn v interiéru a exteriéru, ale také pro podlahy a dokonce i ploty nebo i různé další předměty.

Betonové stěrky jsou z pochopitelných důvodů hitem poslední doby. Poměrně snadno si je můžete vytvořit sami. Dokonce skryjí některé nedostatky povrchu. A tak vám mohou ušetřit nemalé peníze. Dají se pigmentovat a do vašeho domova vždy vnesou neotřelou povrchovou úpravu.

Zní to skvěle? A kde se tedy dají použít? Betonové stěrky se hodí všude tam, kde toužíte docílit minimalistického a industriálního vzhledu. Betonová stěrka se hodí do obytných místností, ale i do míst s vyšší vlhkostí, jako jsou kuchyně a koupelny. Můžete ji nanášet klidně přímo na sádrokartonovou stěnu i jiné povrchy. Zde nejsou žádné limity. Betonová stěrka se hodí do kuchyně za linku i do sprchového koutu v koupelně. Speciální povrchová úprava pomocí PUR laku ji ochrání i před stříkající vodou a stane se omyvatelnou.

Tam ale možnosti betonové stěrky nekončí. Betonové stěrky Microbond mohou být výjimečným řešením i povrchu schodišť. Betonová stěrka použitá na schody jim dává originální vzhled a zároveň je funkčním povrchem, který mnohdy pomůže vyřešit problémy, které přináší vylití pohledového betonu. To totiž málokdy dopadne přesně podle představ.

Podle Prokadesign.cz jsou betonové stěrky perfektní, protože vám pomohou upravit rozličné množství povrchů a jsou velice kreativní. Díky nim vždy vytvoříte dokonale minimalistický povrch. S klidem ji můžete použít na stěny, podlahy, koupelny, schody, sprchové kouty, bazény a nábytek v interiéru i exteriéru. Jediné, na co se úplně nehodí, jsou plasty a umělé hmoty. Jinak stačí pouze dobře připravit povrch, na který je aplikujete. Jejich betonové stěrky MicroBonde se dají aplikovat i na staré obklady a dlažbu, čímž přináší úsporu času i financí pro zákazníky.

Navíc mají doživotní trvanlivost a při jejich výrobě, kdy se využívá pouze energie z obnovitelných zdrojů, se dbá na ochranu životního prostředí. Neváhejte a změňte k lepšímu svůj domov již zítra. S betonovými stěrkami od Prokadesign.cz.

Rate this post
Sdílejte