Potřebujete betonovou žumpu? Víme, kde koupíte takovou, jakou velikostně potřebujete s vysokou...

Potřebujete betonovou žumpu? Víme, kde koupíte takovou, jakou velikostně potřebujete s vysokou životností

Sdílejte

2

Tam, kde není zavedena městská kanalizace, je nutné řešit zachytávání odpadní vody ekologickým způsobem. Pořídit si můžete domácí čističku odpadních vod, což je ale finančně poměrně náročné a také se o ni budete muset patřičně starat. Výborným řešením je koupě betonové žumpy. Pokud si ji koupíte u společnosti, která ví, jak ji vyrobit s ohledem na nepropustnost, dlouhou životnost, pevnost a také cenovou přijatelnost, máte vyhráno. Právě takové betonové žumpy koupíte na webových stránkách dobrezumpy.cz.

Přivezou vám betonovou žumpu kdekoli po ČR

Možná hledáte betonové žumpy Praha, možná se nacházíte v jiném městě nebo vesnici. Vězte, že výrobce žump nemusí být zrovna z vašeho města nebo jeho okolí, abyste si u něj mohli betonovou žumpu koupit. Kupříkladu dobrezumpy.cz vám přivezou jímku z betonu kdekoli potřebujete.

Tady nabízí jímky z betonu s hermeticky uzavřenou konstrukcí, jež mají hranatý tvar a za jejichž nepropustnost ručí certifikátem. Koupit si zde můžete i bohaté příslušenství. Jde o betonový nástavec, nepřejezdovou desku, bezpečnostní betonový poklop a betonový komín. Příplatkové doplňky jsou pak víko z platiny, přejezdová deska, kterou lze více zatížit a zařízení pro měření hladiny kapaliny v jímce.

Použití nachází jak u chalup a domků coby náhrada za kanalizaci, tak jako nádoba na zadržování dešťové vody nebo k vybudování libovolně velkého sklepu.

Betonové žumpy Brno, Ostrava, Plzeň, Zlín, Hradec Králové, Hodonín, Mělník, České Budějovice i další mohou mít velikost od 4 do 12 m3. Lze je libovolně kombinovat, takže můžete získat libovolně velkou nádobu tak, aby vám objemově vyhovovala.

Abyste mohli betonovou žumpu usadit, stačí vykoupat dostatečně velkou jámu, tu vysypat 5 cm vrstvou jemného štěrku, to je vše. Není potřeba žádné obetonování nebo jiné zajišťování.

Více informací najdete na dobrezumpy.cz.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte