Stavba z železobetonových konstrukcí jako záruka kvality

Stavba z železobetonových konstrukcí jako záruka kvality

Sdílejte

base plate 2834507 640

Velmi populární stavební materiál je tvořen betonem a ocelovou nebo železnou výztuží. Právě výztuž zaručí potřebnou únosnost konstrukce v tahu. Víte, proč jsou monolitické železobetonové konstrukce tolik oblíbené a proč o kvalitě základové desky nerozhoduje pouze vylitý beton?

Železobetonové konstrukce

Nejčastěji se setkáváme s železobetonovými konstrukcemi u stropů, kdy je používán u novostaveb nebo při rekonstrukcích. Jde o skvělý materiál, který lze aplikovat takřka kdekoliv. Železobetonové stropy nabízí dokonce jako jediné oboustrannou nosnost, jelikož mají vysokou únosnost a nikterak se nedeformují. Jde o léty prověřený materiál, který vydrží po několik generací.

Základové desky Praha

Na pevných základech stojí celý dům. A právě základy jsou tvořeny z železobetonové konstrukce. Každý laik si jistě představuje, že stačí vylít beton a základová deska je hotová. Opak je ale pravdou. Jde o velmi precizní práci, kdy každý centimetr rozhoduje o kvalitě a pevnosti základu. Základová deska vyžaduje dále základové spáry nebo základové pasy, hydroizolaci. O celkové pevnosti rozhoduje také kvalita betonu a mnoho dalších faktorů, které je dobré ošetřit tak, aby bydlení bylo radost.

Spolehněte se na Betonit.cz

Realizujeme monolitické železobetonové konstrukce, jakými jsou⁠ opěrné zdi, vodojemy, čistírny odpadních vod, základy staveb nebo atypická řešení železobetonových monolitických konstrukcí dle požadavku zákazníka a místních podmínek.

Naše mnohaleté zkušenosti v oblasti železobetonových staveb garantují spolehlivou a kvalitní práci odvedenou v dohodnutých termínech. Pokrýváme především Prahu a její okolí, ale vyjedeme za vámi také kamkoliv po v celé České republice. Kromě ucelených staveb nabízíme samostatné montáže bednění nebo dodávky a ukládky armatury. Pro více informací přejděte na www.betonit.cz.

Rate this post
Sdílejte