Objevte krásné úchytky a další nábytkové kování. Z jejich vlivu na vzhled...

Objevte krásné úchytky a další nábytkové kování. Z jejich vlivu na vzhled skříní a jiného vybavení budete nadšeni

Sdílejte

uchytka columnae bronz

Máte doma letité skříně, které jste s láskou opečovávali, ale přestože jsou ve skvělé kondici, chybí jim jiskra, styl a moderní vzhled? Možná by mohlo velmi pomoct, kdybyste u nich vyměnili nábytkové kování. Úchytky dělají na skříňkách, komodách, skříních, ale také vitrínách, truhlicích a dalším vybavení interiéru velmi mnoho. Když vyměníte např. delší lesklé úchyty ve stříbrné barvě za kulaté, matné, mosazné, bude ráz nábytku naprosto jiný.

Vyberte si z bohaté nabídky fpinterier.cz

Krásné, zajímavé úchytky z různých materiálů nabízí např. e-shop fpinterier.cz. Volit můžete z kategorií kovová madla, zapuštěná madla, kombinovaná madla nebo také hliníkové úchytové profily, rustikální madla, úchyty SWAROVSKI, dětské nebo plastové úchyty, dveřní nebo dřevěná madla či hliníkové úchytkové profily.

Evergreenem jsou určitě kovová madla. Mohou mít různou délku, také různé opracování, a tak mohou působit leskle, matně, jakoby ojíněně, oroseně. Žádaná jsou i kombinovaná madla, zvláště tehdy, pokud máte doma nábytek ve stylu retro nebo ve stylu provance a podobně. K velmi poptávaným se dnes řadí i zapuštěná madla, která se hodí na kuchyňské linky i na skříňky do pracovny či studentského pokoje. Celý nábytek velmi ozvláštní.

Znáte posuvné systémy?

Praktické a důmyslné jsou posuvné systémy. Pomáhají nám mnohdy ušetřit místo, a přitom si moci otevřít skříň, dveře nebo třeba šatnu. Fpinterier.cz nabízí posuvné systémy od společnosti proALU, HETTICH nebo třeba SEVROLL, které vynikají svou pevností, kvalitou, precizním zpracováním, spolehlivostí. Ať už potřebujete madlo, horní nebo spodní vedení, horní či dolní vozík symetrický nebo asymetrický, najdete to pravé.

Kromě toho zde koupíte i výklopní mechanismy, zásuvky, výsuvy, skleněné dřezy, zámky, věšáky, kliky, doplňky na dveře, nábytkové nožičky a mnohé jiné.

Nezbývá, než zavítat na fpinterier.cz a vybrat si to, co potřebujete, ať už jste domácí kutil nebo máte svou společnost, která se zabývá výrobou nábytku.

5/5 - (1 vote)
Sdílejte