Řeznické vály a krájecí desky nejen na zabíjačku

Řeznické vály a krájecí desky nejen na zabíjačku

Sdílejte

6716 6 labbrovalek s grilovacim naradim

Plánujete-li grilování, uzení masa či se pustíte do zabíjačky, neobejdete se bez kvalitního řeznického válu. Tzv. štoček vám totiž usnadní krájení a porcování masa, potažmo výrobu chutných masových delikates. Na co se při výběru řeznického válu zaměřit?

Materiál je základ

Řeznický vál či krájecí deska by v každém případě měly být vyrobeny z masivního dřeva, které mu zajistí dlouhou životnost. Vsadíte-li na výrobky firmy Labbro, neuděláte chybu. Tato společnost se zaměřuje na výrobu válů z kaučukovníku brazilského, jenž je navíc napuštěn rostlinným olejem. Tím je efektivně snížena nasákavost vody či jiných tekutin, a zároveň prodloužena životnost dřevěného výrobku.

Proč kaučukovník brazilský?

Tato dřevina má vlastnosti srovnatelné s dubovým dřevem. Je odolná vůči plísním, bakteriím a houbám, má patřičnou tvrdost proti mechanickému poškození, je objemově stabilní vůči teplotním změnám. Za zmínku rovněž stojí minimální nasákavost. Té napomáhá napuštění ostropestřecovým olejem, jenž oproti oleji slunečnicovému a olivovému nežlukne.

Grilování stylově

K této velmi oblíbené přípravě pokrmů vám přijde vhod servírovací a krájecí deska, jež v kuchyni nalezne uplatnění jako kuchyňské prkénko. Určitě oceníte její praktické provedení, neboť je po stranách opatřena zábranami a v přední části žlábkem. Nic vám tak během krájení nebude odpadávat na zem a též je zabráněno přetékání tekutin přes hranu desky.

Kde nakoupit?

Nabídku nejen řeznických válů a krájecích desek má ve svém sortimentu eshop www.labbro.cz. Naleznete zde všemožné pomocníky do kuchyně, jimiž jsou krájecí prkénko, grilovací nářadí, sady hrnců, kuchyňské baterie, odpadkové koše a mnoho dalšího. Kromě toho jsou v tomto internetovém obchodě k dostání též elektrospotřebiče, nářadí a zařízení do dílny, vše pro kvalitní spánek.

Rate this post
Sdílejte