Díky finské sauně přispějete ke svému lepšímu zdraví i domácí pohodě

Díky finské sauně přispějete ke svému lepšímu zdraví i domácí pohodě

Sdílejte

woman 936549 640

Také patříte k lidem, kteří milují služby wellness, alespoň jednou za čtvrt roku se chcete dostat někde, kde se vyhřejte, dopřejete si masáž, užijete si perličkovou lázeň a podobně? Tak to by se vám mohla líbit finská sauna, kterou si domů pořizuje stále více zákazníků. Má mnoho výhod, ušetří vám také náklady na dopravu do sauny a čas, který byste cestou strávili. Relaxovat v ní můžete tak často, jak je vám milé.

Nakupujte jen na ověřených místech

Protože je investice do finské sauny poměrně vysoká, je dobré kupovat jen tam, kde víte, že nakoupíte kvalitně. To platí např. u e-shopu eshop.hanscraft.cz. Nabízí zde dva typy saun:

  • Finské sauny HANSCRAFT
  • Finské sauny France sauna

Vybrat si můžete model pro 2 až 5 osob, záleží na tom, kolik lidí u vás saunu vyhledává, nebo zda budete k saunování zvát i přátele nebo širší rodinu. Velmi hezká a praktická je např. Luonto 3-4 – f finská sauna pro 3 – 4 osoby. Je vyrobena z kvalitního kanadského smrku, hodí se do prostorného bytu i rodinného domu. Výrobce doporučuje vybavit ji kvalitními kamny s možností nastavení času zapnutí. Ty je možné zapnout hned nebo nastavit odložené zapnutí. Předehřátí sauny trvá asi 20 min a lze zde dosáhnout teploty až 90 °C. Při saunování si můžete regulovat vlhkost vzduchu poléváním lávových kamenů vodou. Můžete do vody přidat i aroma, a tak rozšířit saunování o nový rozměr – aromaterapii.

Pohodlně se usaďte

K relaxaci jistě patří i možnost pohodlně si sednout. Jestli se po saunování rádi usadíte na terase a necháváte doznít příjemné pocity ze sauny, rozjímat vám pomohou i zahradní židle, které jsou pohodlné a dostatečně prostorné. Velmi hezky vypadá např. zahradní křeslo moderní s područkami, které je z palisandru nebo ořechu.

Saunování vám pomůže k příjemnějšímu i zdravějšímu životu. Koupi sauny nebudete litovat.

Rate this post
Sdílejte