Chcete šikovně ochladit vaše komerční prostory a potěšit zákazníky? Máme řešení

Chcete šikovně ochladit vaše komerční prostory a potěšit zákazníky? Máme řešení

Sdílejte

restaurant 1837150 640

Nezáleží na tom, zdali pořádáte venkovní akce, festivaly, koncerty, vlastníte restauraci s terasou či se věnujete některým dalším činnostem z fascinujícího světa zábavy, v horkých letních měsících bývají často teploty vaším úhlavním nepřítelem. Právě ty totiž dokážou spolehlivě odradit mnoho zákazníků, kteří aktivně vyhledávají chladnější a komfortnější služby. V těchto případech vám jednoduchý provoz zařízení na vodní mlhu značně zvýší zisky. Jak jej nainstalovat?

Pohodlí bez namočení

Pravděpodobně většina z vás se již ve svém životě setkala s příjemnou a decentní vodní mlhou, kterou naleznete například na terasách restaurací, v ulicích měst, na festivalech, v zoologických zahradách a tak podobně. Není se čemu divit, jelikož vysokotlaké zařízení s tryskou o průměrech otvorů od patnácti až do sta mikronů dokáže ochladit okolní prostor o několik stupňů bez toho, aniž byste cokoliv namočili.

To je způsobené faktem, že miniaturní kapky vody se odpaří dříve, než vůbec stihnou dopadnout na zem. Díky tomu se nemusíte bát rozmístit do okolí daného vynálezu stoly s potravinami, hudební aparaturu nebo třeba papírové jídelní lístky.

prumyslove chlazeni vodni mlhou infocomtech

Je to snadné

Celý systém funguje na bázi několika součástí, mezi něž se řadí adekvátní mlhová tryska, potrubí a vysokotlaké čerpadlo. Instalace těchto pomůcek není sice nic složitého, ale rozhodně patří do rukou ověřených odborníků z oboru.

Chcete-li si dopřát opravdu kvalitní a úsporné řešení, obraťte se na známou tuzemskou společnost s internetovými stránkami infocomtech.cz, prohlédněte si potřebné informace a použijte některý z uvedených kontaktů. Na základě úvodní nezávazné konzultace zdarma se následně sami rozhodnete, jestli je to ta správná cesta pro zvýšení vašich zisků.

Rate this post
Sdílejte