Kuchyně na míru Plzeň: Proč do ní investovat?

Kuchyně na míru Plzeň: Proč do ní investovat?

Sdílejte

image 50408961 1 scaled

Pokud zvažujete pořízení nové kuchyňské linky, pravděpodobně zvažujete plusy a minusy kuchyní na míru a kuchyní ze sériové výroby. Sériově vyráběné kuchyně z obchodních řetězců s nábytkem mají samozřejmě své výhody – a to především nižší cenu. Na první pohled jsou i líbivé. Ale jaké jsou minusy?

Sériově vyráběná kuchyně neuspokojí náročné

Sériově vyráběná kuchyně zcela postrádá kouzlo personalizace. Sice si vyberete sestavu skříněk, ale už neovlivníte přesné rozměry, často si nebudete moct nadefinovat podobu různých detailů a nemáte zcela volnou ruku při barevném ladění.

Kuchyně na míru jsou proti tomu přesně tím, o čem sníte – a to jak po designové, tak po funkční stránce. Kuchyňské linky vyrobené na míru mají především tu výhodu, že do prostoru vaší budoucí kuchyně dokonale sedí.

Kuchyně na míru jsou jako šaty na míru – dokonale padnou!

Je to stejné, jako když si necháváte šít šaty na míru. Sice si můžete koupit šaty z konfekce, ale s tím, že máte širší ramena, užší boky, kratší nohy, nebo že se vám prostě pohodlněji existuje v oblečení, které není zrovna „slim fit“, si poradí jen oděv na míru. Padne vám jako druhá kůže. A stejné je to s kuchyňskou linkou na míru. Do vašeho interiéru bude sedět jako ulitá.

Profesionál najde úložné prostory tam, kde byste je nikdy nehledali

O kuchyni na míru začínají v první řadě přemýšlet lidé, kteří ve svém interiéru spatřují určitý nedostatek – zkosený strop, tmavé místnosti, úzké prostory, nevhodně umístěné okno, ne zcela rovnou podlahu… Kuchyňský designér umí nedostatky využít ve váš prospěch a vytvořit úložné prostory tam, kde byste je sami nikdy nehledali. Místo sériově vyráběné kuchyně s nespočtem „hluchých míst“, kde se jen hromadí prach, získáte dokonale využitý a esteticky sladěný prostor.

To, že kuchyně na míru se vyplatí, si nakonec spočte i ten, komu se interiér pro budoucí kuchyni zdá zcela ideální. Kuchyňská linka, kterou pomáháte sami navrhnout a tvořit, totiž skýtá další velké pozitivum – je přesně dle vašeho vkusu. Dnes ani sériově vyráběné kuchyně nejsou „za hubičku“. Nabízí se tedy otázka, jestli chcete utrácet peníze za něco, co není přesně „to pravé ořechové“.

Kuchyně na míru Plzeň nabízí kuchyňské studio Kuchař, které má za sebou nejen dvacetiletou tradici, ale i dlouhou řadu spokojených klientů. Navrhuje a dodává kvalitní německé kuchyně vyrobené na míru. Především ale poskytuje prvotřídní servis – od první návštěvy po předání kuchyně spokojenému klientovi.

Rate this post
Sdílejte