Pojďte najít tu správnou podlahu pro váš dům, byt, kancelář nebo firmu

Pojďte najít tu správnou podlahu pro váš dům, byt, kancelář nebo firmu

Sdílejte

interior gc5ea7e73c 640Také jste se zařadili mezi ty, kdo právě vybírají podlahovou krytinu, a budou se letos těšit z nové, krásné podlahy? Tak to by vám neměl uniknout e-shop supellex.cz, kde najdete obrovskou nabídku podlahových krytin, z nichž si zaručeně vyberete. Už nebudete muset hledat na víc místech, vše je totiž tady, a to v mnoha dekorech a skvělé kvalitě.

Podlahy podle materiálu

Existuje spousta podlah a materiálů, z nichž se vyrábí. Velmi oblíbené jsou např. PVC podlahy, které prošly za poslední roky mnoho změnami. Jsou měkké, velmi hezké, ideální všude, kde jsou malé děti.

I v případě, že vás láká plovoucí podlaha, přijdete si zde na své.  Jde o krásnou a nadčasovou podlahu, která má vynikající poměr cena vs. výkon. Volit můžete z velkého množství dekorů, potěší vás i kvalita a stálobarevnost. Použití je ideální nejen do domácností, ale i do kanceláří nebo komerčních prostorů.

Dalším typem je laminátová podlaha, která je zde už od sedmdesátých let minulého století. Nabízí moderní dekory, snadno se pokládá a má naprosto variabilní využití. Různě upravené povrchy nabádají k použití do různých místností. Pozor jen na zátěž, a aby ji vybraný laminát snesl.

Nestárnoucí a vždy originální je dřevěná podlaha. Je naprosto ekologickým řešením, je velmi příjemná na pohled i dotek. Hodí se do moderních i venkovských domácností, a díky množství masivů najdete ideální pro použití téměř kdekoli.

Dalším materiálem jsou korkové nebo rigidní podlahy, ale také kompozitní podlahy, koberce nebo přírodní linoleum. Potřebujete i venkovní podlahu? Tak to vám vyhoví venkovní terasová prkna.

Stačí podívat se na supellex.cz a vybrat si, nebo si nechat poradit prostřednictvím rádce či magazínu. I pracovníci e-shopu jsou vám samozřejmě k dispozici.

Rate this post
Sdílejte