Hezké krabičky na jídlo prodají i váš sortiment

Hezké krabičky na jídlo prodají i váš sortiment

Sdílejte

krabickynajidlo

Balené potraviny a jídla už dávno nemusí být nabízena v nevzhledných a unifikovaných obalech. Prodáváte balené jídlo? Dejte tomu svému design díky krabičkám na jídlo s vlastním potiskem.

Dobře vypadající obaly získávají zákazníky

Smyslem, díky jemuž máme chuť na jídlo, není jen čich a chuť, ale i zrak. Dobře vypadající jídlo, které je rovněž krásně naservírováno, nám prostě chutná více a rádi se k němu vracíme. Platí to i pro fast food či balené potraviny. Čím estetičtěji a designověji je prodejce zabalí, tím více pak zákazníkům chutnají.

V dnešní době nabírají obaly pro balené potraviny velký význam

Stále více lidí si nechává jídlo doručovat v krabičkách. Ať již z důvodu ceny, kdy nejít do restaurace znamená ušetřit, přestože si jídlo koupíme. Nebo též proto, že se lidé stravují v různých dietních či alternativních programech, a toto jídlo si kupují jako hotové v krabičkách, obvykle i s dovozem.

08457 img4

Nechte obědové boxy, aby byly nosičem vaší reklamy

Krabičky na jídlo jsou skvělým nosičem reklamy. Nejenže budují vztah zákazníka keznačce, ale současně pomáhají získat nové zákazníky. Krabičky s vlastním potiskem jsou totiž nosiči reklamního sdělení, za které již nic navíc neplatíte. Kolegové v práci se třeba nechtějí ptát, odkud má jiné kolega jídlo. Ale když vidí značku, vyzkouší si příště objednat to stejné.

Krabičky na jídlo a svačinové boxy od ELASTO FORM Bohemia

Firma ELASTO FORM Bohemia je prestižní tisková společnost dodávající různý sortiment, u kterého nabízí vlastní potisky. V sortimentu firmy nechybí krabičky na jídlo, obědové boxy ani svačinové boxy. Firmy mají možnost objednat si krabičky pro balení a zasílání svých jídel. Ale je to i příležitost pro ty, kteří chtějí ve firmě nabízet zajímavé reklamní předměty, či pozornost pro své zaměstnance. Svačinový box s vlastním potiskem firmy je neotřelý a praktický dárek.

Rate this post
Sdílejte