Pastelové stěny i nádech nostalgie. Přesně to přináší nové trendy

Pastelové stěny i nádech nostalgie. Přesně to přináší nové trendy

Sdílejte

time 3435879 640

Svět bydlení projde v nadcházejících měsících pořádnou změnou. Do popředí se dostanou takové trendy, o kterých jsme si zatím mohli nechat jenom zdát. Jednoduchý minimalismus se začne postupně dostávat do ústraní, naopak se do popředí dostanou takové nostalgické prvky, jako jsou kuchyňské úchytky a další bytové dekorace. Pojďme však nahlédnout na další bytové trendy, které nás příští rok osloví.

Pastelové barvy zaplaví interiéry

Samozřejmě bytové trendy tady nejsou proto, abyste je následovali. Mají být spíše pomocníkem na cestě k vysněnému a vkusně zařízenému interiéru. Pokud si nejste jistí tím, kde nebo s čím při zařizování začít, případně si nejste jistí barvami, které použijete, můžete se trendy řídit.

Ty aktuálně říkají, že roku 2023 budou vládnout pastely. Samozřejmě nemusíte do těchto barev kupovat dveře a dveřní kování pro interiérové dveře, stačí, když do nich zahalíte zdi místností a sladíte zbytek bytových dekorací, jako jsou povlaky na polštáře, povlečení a další.

Dramatičnost a nostalgie

I v moderních domácnostech příštího roku to bude o kontrastu, který se však v tomto případě promítne do interiérů v tom smyslu, že pastelové odstíny doplní dramatická atmosféra, a to konkrétně nostalgické prvky.

Nebojte se zakomponovat pastelové odstíny do vintage stylu, který je přesně tím, co si pod slovem „nostalgie” představíte. Zakomponovat můžete takový styl do jakékoli místnosti, a to tedy do pracovny, obývacího pokoje nebo například kuchyňského koutu.

Mramor aneb prvek luxusu

Jestliže budete chtít do své domácnosti přinést trochu luxusu, mramorové prvky jsou tím, co se toho ujme. Přírodní materiály budou hrát i v moderních domácnostech příštího roku prim, místo dřeva se však do popředí dostane zmiňovaný mramor, který sluší nejvíce obkládacím kachličkám nebo pracovní desce v kuchyni.

Rate this post
Sdílejte