Obývací pokoj a ložnice lusknutím prstu! Jak se nenadřít?

Obývací pokoj a ložnice lusknutím prstu! Jak se nenadřít?

Sdílejte

Obývací pokoj a ložnice lusknutím prstu! Jak se nenadřít?

Ložnice Bawaria
Ložnice Bawaria, zdroj katalognabytku.sk

Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Pro mnohé z nás je stěhování sice nepříjemné, ale vyhoření opravdu nikomu nepřejme. Samozřejmě, že pokud se stěhujeme nebo se nově zařizujeme, je nejpracnější přesun veškerého nábytku. V případě, že si však chcete vybavit obývací pokoj nábytkem novým a k tomu ještě i ložnici, nemusíte v podstatě ani hnout prstem. Zařiďte si obývák a ložnici lusknutím prstu!

Snobské, ale snadné

Při představě tahání těžkého nábytku do schodů, jelikož se do výtahu často nevejde nebo ani výtah dům nemá, se mnohým z nás ježí vlasy na hlavě. Zařizování obýváku je ale i časově náročné. Výběr nábytku, gauče, stolku a dalších doplňků zabere obrovský kus času. Přitom toto všechno lze řešit opravdu až extrémně jednoduše. V klidu a pohodlí internetu. Obývací pokoj si v klidu vyberete na počítači a necháte si jej přivézt, vynosit, složit a nachystat k použití profesionály. Nemožné? Naopak!

Ložnice? Vezměte to jedním vrzem!

Že se Vám to zdá přehnané a nemožné? Vybrat si obývací pokoj nebo ložnici přes internet si představit umíte, že vám to přivezou a vynosí, to také, ale zbytek? Není to nesmysl. Pokud si tuto službu zaplatíte, opravdu je schopná Vám nábytkářská firma nebo obchod tyt služby poskytnout. A to nejlepší jste se ještě nedozvěděli. Finančně Vás to rozhodně nezruinuje.

Pokud srovnáme celkové náklady, jako je cena za dopravu do obchodu při výběru nábytku a doplňků (a to není jen jedna cesta), strávený čas výběrem, potom přeprava veškerého nábytku, nutnost se několikrát vracet, čas potřebný k vynošení, sestavení a uspořádání, dostáváme se až do astronomických výšin jak nákladů, tak i zbytečně ztraceného času. Kdežto služby, které obchody nabízejí, ušetří až 90% času a i polovinu nákladů!

Ložnice a postel?

Pohodlné postele se leckdy díky své velikosti ani do osobního automobilu nevejdou. Sami je z automobilu nevynosíte a stejně tak si služby prodejce budete muset zakoupit. Často můžete získat i matrace zdarma k vybraným postelím a tak se vlastně jedná o kompletní balíček.

Rate this post
Sdílejte