EMOS – kvalitní e-shop, kde nakoupíte LED svítidla, GP baterie i jiné...

EMOS – kvalitní e-shop, kde nakoupíte LED svítidla, GP baterie i jiné zboží z oboru elektro

Sdílejte

EMOS – kvalitní e-shop, kde nakoupíte LED svítidla, GP baterie i jiné zboží z oboru elektro

Firma Emos se zabývá prodejem  elektro zboží a dále potom poskytuje služby v oblasti montáže a servisu. Společnost má sídlo v Přerově a založena byla již v roce 1991. Je vlastněna 100% českým kapitálem a zaměstnává více jak 200 lidí. Disponuje vlastním Eurologistickým centrem, respektuje normy ISO a kvalita je pro tuto firmu samozřejmostí.

Obchoduje v celé střední Evropě a to díky 70 obchodním zástupcům. Cílem firmy je exportovat dodávky do většiny zemí Evropy. Pokud zvolíte Emos, zvolíte si vysokou kvalitu. Navštívit můžete e-shop pro obchodní partnery a také e-shop pro koncové zákazníky. Najdete jej na internetových stránkách http://shop.emos.cz/.

GP baterie

Kdo z nás nepoužívá baterie? Jsou potřeba všude a to v každé domácnosti. Máte možnost koupit si samozřejmě levné baterie, ty vám nevydrží však zdaleka tak dlouho, jako by vám vydržely baterie kvalitní. Mezi takové se GP baterie jednoznačně řadí. I když za ně zaplatíte o něco málo více korun, než za neznačkové typy, tak na nich ve finále ušetříte. Rozhodně je totiž nebudete muset měnit tak často a dokupovat opět nové.

V nabídce jsou baterie o velikostech AAA, AA, C, D, dále potom knoflíkové baterie a další o různých druzích a velikostech. Koupit si můžete jak jednorázové baterie, tak i ty nabíjecí.

Speciální nabídka

Do speciální nabídky patří baterie do naslouchadel, či do hodinek. Koupit si v e-shopu můžete i redukce na baterie, nebo náhradní akumulátory.

Společnost Emos je výhradním dovozcem GP Batteries pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. Třešinkou na dortu jsou baterie GP ReCyko+, které doporučuje i dodavatel navigací Garmin. GP jednozačně přináší optimální poměr kvality a ceny a proto jsou na českém trhu tolik oblíbené. Mějte tuto kvalitu doma i vy.

Jednorázové baterie

Jednorázové baterie slouží do úplného vybití a poté je nelze již nabít. Do této skupiny patří baterie alkalické, nikl-zinkové, zinko-uhlíkové, lithiové, zinkovzdušné a pak druhy na bázi oxidu a stříbra. Spousta z nás ani netuší, že jich existuje tolik druhů.

Oproti primárním jednorázovým typům jsou tu potom baterie nabíjecí, které lze po úplném vybití opakovaně dobít speciální nabíječkou a tak je můžete opakovaně použít. Možná si ani mnozí z nás neuvědomují fakt, že baterie používáme denně v různých typech přístrojů a to ať už je to ovladač od televize, nebo například hodiny, běžné věci, které jsou pro nás však velmi důležité, a tak se jedná o nepostradatelné pomocníky pro každou rodinu i společnost.

LED žárovky

Fenoménem dnešní doby se staly LED žárovky, které patří mezi nejlepší produkty v oblasti světelné techniky. Firma Emos odborně testuje nejen LED žárovky, ale i žárovky halogenové, úsporné, nebo klasické. Testování probíhá v laboratoři a součástí této laboratoře je integrační koule, nebo spektroradiometr. V sortimentu najdete světelné zdroje Emos v různých velikostech jako je E14, E27, GU10, GU 5,3 a ve tvarech Full spiral, Classic, Half Spiral, Reflektor. Tento elektro e-shop tak dokáže uspokojit každého zákazníka.

Výběr je třeba podřídit  druhu objímky, patice, tvaru, rozměru, příkonu, důležité je vědět jaký je světelný výkon, který je uváděný v lumenech, nebo kandelách. Záleží na typu.

Pořídit LED žárovky je rozumné i z ekonomického hlediska. Jsou mnohem úspornější, než ty klasické.

Proč zvolit právě EMOS?

Emos vám nabízí zboží v akci a prohlédnout si můžete i akční letáky, ze kterých si můžete vybrat zboží, které je ve slevě a tím pádem máte šanci ušetřit. Pokud nakoupíte v tomto e-shopu, poštovné začíná již na 50 Kč! Při větším nákupu je pak poštovné zdarma. Doba dodání jsou maximálně 3 pracovní dny, bývá to ale i méně. Věrné zákazníky navíc odmění dárky k nákupu a to samozřejmě zdarma. Internetový obchod Emos je ověřeným obchodem u zákazníků Heuréky.

Rate this post
Sdílejte