Královna obývacího pokoje

Královna obývacího pokoje

Sdílejte

Velice jsem toužila mít tak krásný nábytek, že mne bude bavit uklízet. No znáte to – pod vrstvou prachu žádný vkus nevynikne, a tak by to byla pekelná motivace. Při pohledu na náš gauč a omšelá křesla mi došlo, že tady něco není v pořádku. Už by to chtělo změnu, omladit interiér a tím vlastně i sebe.

Komu by se zdála tato souvislost přehnaná, plete se! Sedací souprava o domácnosti hodně vypovídá a ta naše už toho mohla říct až moc. Je nejvyšší čas s tím něco udělat a když už, tak ať je ten krok radikální. Okamžitě svolávám babinec. Rady a tipy mých kamarádek se pro mne stávají nepostradatelnými.

Jak na to

Chvíli jsme se přehrabovaly v akčních letácích, ale pak ta nejstarší vypustila moudro dne: pokud chcete kvalitu, musíte si připlatit. Následně otevřela na internetu fotky sedaček a celá věc se už nedala zabrzdit. Srdce mi poskakovalo a chvíli se zdálo, že vybrat si bude nemožné.

Nač se zaměřit, aby byla konečná volba dokonalá? Na otázku jak vybrat kvalitní sedací soupravu, která vám vydrží, nám pomalu ani našich pět hlav nestačilo. Hlavně by měla rozzářit byt či dům a musíme dobře vědět, co od ní očekáváme: jestli pouhé sezení u televize, nebo na ní budeme i spát. Dále jaké má mít úložné prostory, který materiál je nejpřijatelnější a samozřejmě aby byla sice prostorná, ale zabrala co nejméně místa.

Na webu isedačky.cz mne uchvátilo mnoho druhů sedacích souprav a přiznám se, že tady ani rady zkušených shopaholiček nepomáhaly. Tak jakou? Rohovou, rozkládací nebo nějakou klasickou s křesly? Kůže mě vždycky děsila, ale dá se jí odolat? Už jen z obrázků čiší komfortní prožitek z posezení, natož pak na dotek!

Naštěstí je čas

Díky bohu, že si všechno můžu v klidu prohlédnout a promyslet. V obchodě bych působila asi jako blázen! Je vážně výhoda, že nikam nemusíte jezdit, sedací soupravu koupíte z pohodlí domova, a když si svou volbu předtím stokrát rozmyslíte, nikoho to nepobouří. Na tuto pýchu domácnosti se pak přeci budu dívat spoustu let! Je nutné zvažovat a kombinovat tak dlouho, dokud se prostě nezamiluji.

Rate this post
Sdílejte