DESIGNOVÉ FÓLIE ORIGINAL BARRISOL® DODAJÍ INTERIÉRU PUNC LUXUSU A MODERNOSTI

DESIGNOVÉ FÓLIE ORIGINAL BARRISOL® DODAJÍ INTERIÉRU PUNC LUXUSU A MODERNOSTI

Sdílejte

_MG_8755 (1) (1)

www.originalbarrisol.cz

Unikátní vlastnosti pnuté stropní fólie ORIGINAL BARRISOL nalézají uplatnění zejména v interiérech. Lze z nich vytvořit dokonale hladký a rovný podhled, ale i jakýkoliv jiný prostorový útvar. Tyto podhledy jsou pružné a pevné. Instalace mají minimální požadavky na údržbu. Jsou vhodné do vlhkých prostor, jako jsou např.  bazény, koupelny či kuchyně. Podhledy ORIGINAL BARRISOL zakryjí původní strop stavby, který tak event. nemusí mít finální úpravu. Skryjí také různé technologie a kabely. ORIGINAL BARRISOL je navíc možné jednoduše kombinovat s moderními prvky osvětlení, zejména na bázi LED světelných diod.

Do fólií ORIGINAL BARRISOL je možné instalovat další prvky, jako jsou bodová osvětlení, koncové prvky klimatizace, vzduchotechniky nebo audio a video zařízení.

V prostorech z kovu, kamene, skla … pomohou vhodně zvolené fólie ORIGINAL BARRISOL vyřešit problémy s akustikou.

Na výběr je mnoho barevných odstínů ORIGINAL BARRISOL v lesklém i matném povrchu. ORIGINAL BARRISOL má různé podskupiny, jako transluncentní ORIGINAL BARRISOL vhodný zejména k podsvícení perforovaný ORIGINAL BARRISOL s akustickými prvky nebo různé sametové, semišové či metalické fólie.

ORIGINAL BARRISOL příliš vysokou místnost sníží na požadovanou výšku a ušetří tak mnoho zbytečně vytápěného prostoru stejně tak prostor příliš nízký opticky zvýší díky efektu zrcadlení.

Na podhledy ORIGINAL BARRISOL už není potřeba instalovat žádné další svítící elementy, protože sám podhled může sloužit jako efektní designové svítidlo, které vašemu domovu dá nový exklusivní prvek luxusu.

Pnutá stropní fólie ORIGINAL BARRISOL je kopolymer, který neobsahuje žádné nebezpečné či jedovaté látky. Tato fólie je nesnadno hořlavá (klasifikace B), neodkapává a nepodporuje šíření plamene. Je odolná vůči velkému množství agresivních látek, je netoxická, sterilizovatelná a omyvatelná. Tloušťka standardních ORIGINAL BARRISOL fólií je 0,18 mm a její hmotnost je 180g/m2. Jedná se tedy o vysoce stabilní materiál a materiál s vysokou stabilitou a zárukou.

VELKÁ SOUTĚŽ s BARRISOL HOME

VYUŽIJTE UNIKÁTNÍ MOŽNOSTI ZÍSKAT ZDARMA DESIGNOVÉ PODHLEDOVÉ OSVĚTLENÍ ORIGINAL BARRISOL® A ZÚČASTNĚTE SE SOUTĚŽE S BARRISOL HOME!

www.originalbarrisol.cz

www.originalbarrisol.cz

Vyhrajte designové ORIGINAL BARRISOL® podhledové osvětlení o rozměrech 1,4m x 4,8m v hodnotě 50 000 Kč, nebo slevu v hodnotě 50 000 Kč na ORIGINAL BARRISOL produkty a instalaci podle vašich specifických požadavků.

Stačí uhodnout soutěžní otázku, nebo se správné odpovědi nejvíce přiblížit:

KOLIK LITRŮ VODY UNESE ORIGINAL BARRISOL FÓLIE O TLOUŠŤCE 0,18mm NAPNUTÁ V RÁMU O ROZMĚRECH 2×1,5m (1,940 x1,440m ČISTÁ PLOCHA FOLIE BEZ RÁMU), NEŽ SE PROTRHNE?

Video z pokusu bude společně s výsledky soutěže umístěno na náš Facebook.

Ceny:

  • první cena   

Designové podhledové ORIGINAL BARRISOL osvětlení o max. rozměrech 1,4×4,8m včetně instalace v hodnotě 50 000 Kč, nebo sleva v hodnotě 50 000 Kč na ORIGINAL BARRISOL produkty včetně instalace podle vašich specifických požadavků.

 

  • druhá cena

Sleva ve výši 30 % na ORIGINAL BARRISOL produkty včetně instalace

  • třetí cena

Sleva ve výši 20 % na ORIGINAL BARRISOL produkty včetně instalace

 

Všichni účastníci soutěže získávají 10% slevu na ORIGINAL BARRISOL fólie.

Vstup do soutěže zde.

 

Nápověda

Krásu interiérů s originální pnutou fólií ORIGINAL BARRISOL můžete posoudit v naší fotogalerii:

byt_T_11

B1

_MG_8755 (1)

3

 

 

 

 

Rate this post
Sdílejte