Dům realit

Dům realit

Sdílejte

Dům realit

Reality patří mezi jeden z lukrativních oborů, co se týká zaměstnání. Podnikání v realitách není nijak složité. Nejčastěji podnikají v realitách bývalí realitní makléři. Takto dokážou nejlépe zhodnotit své znalosti a získané zkušenosti.

Mezi jednu z nejlepších realitních kanceláří v České republice lze zařadit Dům realit. Především díky svému přístupu ke klientům si realitní kancelář Dům realit vybudovala široké spektrum spokojených zákazníků. Dům realit disponuje vysokým potencionálem a sofistikovanými metodami. Právě sofistikované metody a vstřícný přístup umožňuje firmě plnit rozmanitá přání klientů. Řídí se v duchu myšlenky „Nesnažte se stát člověkem, který má úspěch, raději se snažte stát člověkem, který má hodnotu“.

Uvažujete-li o koupi, prodeji či pronájmu bytu, rodinného domku, neváhejte a obraťte se na Dům realit. Pomůže nejen s výběrem, ale zařídí i kompletní právní servis. Naleznou vám bydlení přesně podle vámi zadaných kritérii. Udělají vše, co bude v jejich silách pro vaši spokojenost.

Jsou jednou z největších franšizingových realitních sítí v České republice. Dbají na dodržování vysokých etických standardů u všech svých zaměstnanců i obchodníků. Firma pracuje na základě konceptu „Sucess fee“. Tento koncept spočívá ve sdílení společného úspěchu. Firma má velmi rozsáhlou celorepublikovou síť profesionálních realitních makléřů a mentorů.

Ke své podnikatelské činnosti využívá moderní metody, postupy a procesy, dokáží se flexibilně rozhodovat a přizpůsobovat aktuálním potřebám nejen klientů, ale i trhu. Dům realit je členem České realitní komory. Ta dohlíží na činnost v oblasti realit. Dá se konstatovat, že Dům realit byl spoluzakladatelem České realitní komory.

Realitní makléři pracující pro Dům realit musí mít vysoké pracovní nasazení, neustále jsou vzděláváni v oblasti nemovitostí a jsou vstřícní. Posláním je zabývání se zprostředkováním prodeje domů, bytů, pozemků, komerčních prostor, rekreačních oblastí, chat. Pro poradenství ohledně prodeje či koupě bytů a domů je k dispozici přes 500 realitních makléřů.

Rate this post
Sdílejte