Žádný obývací pokoj se neobejde bez funkčního konferenčního stolku

Žádný obývací pokoj se neobejde bez funkčního konferenčního stolku

Sdílejte

Každý, kdo zařizuje či používá obývák ví, že nelze tuto místnost pohodlně obývat bez konferenčního stolku. Co člověk či rodina, máme jiné představy a požadavky. Někdo hledá konferenční stolky, které budou zhotoveny ze dřeva, jiný dává přednost těm, které mají skleněnou vrchní část, aby byl stolek vzdušný a moderní.

Konferenční stolky do obýváku v mnoha stylech a provedeních najdete na internetových stránkách luxusna.cz.

Jaké konferenční stolky jsou jedny z nejoblíbenějších?

Pro svou dlouhou životnost, pevnost i krásný vzhled, volí mnoho nakupujících konferenční stolky z masivu. Najdete mezi nimi modely s netradičním vzhledem, jako je např. typ Smanata. Je velmi originální a hodí se jak do moderních interiérů, tak do roubenek nebo obýváků, které jsou zařízeny ve vesnickém stylu. Nadčasovým kouskem je masivní konferenční stolek Nevada. Je dostatečně prostorný, ideální pro ty, kdo si rádi rozloží noviny, mají početnější návštěvy či větší rodinu. Praktický je taktéž masivní konferenční stolek Rosa. Ten skýtá i úložný prostor, kdy část stolku je uzavřená, ideální na odložení časopisů, pletení, laskomin a všeho, co chcete uklidit, aby byl na stolku pořádek. V druhé polovině je stolek otevřený, ideální na odložení knížky, ovladačů od TV nebo rádia a mnohého dalšího.

Hledáte-li něco modernějšího, poohlédněte se po bílém konferenčním stolku. Výborně se hodí k jakékoli barvě obývacího pokoje, můžete si vybrat model celkově bílý, nebo třeba v kombinaci s kovem či sklem. Velmi hezky a trendy působí např. moderní konferenční stolek Irene. Skládá se z několika laminátových desek, které jsou uloženy nepravidelně na sebe, což tvoří zajímavé členění. Jde o ruční práci. Nyní je tento stolek navíc nabízen za akční cenu, kdy z původní ceny 14 508 Kč zaplatíte jen 9 990 Kč.

Prohlédněte si sami kompletní nabídku konferenčních stolů na webu luxusna.cz, uvidíte, že najdete přesně to, co hledáte. Zboží vám bude doručeno do třech dnů a pořídit zde můžete i postele, matrace, noční stolky, obývací stěny, křesla, sedačky, jídelní stoly a mnohé jiné.

Rate this post
Sdílejte