Tipy pro moderní domácnost

Tipy pro moderní domácnost

Sdílejte

dyson-air-multiplier

K moderní domácnosti neodmyslitelně patří moderní přístroje. Neustálý posun technologií umožňuje mít doma celé množství vychytávek a přístrojů, které nejen že usnadňují práci a zlepšují zdravotní stav, ale ještě dobře vypadají. Moderní přístroje totiž nekoukají pouze na funkčnost, ale také na design. Věci, které dříve plnily v domovech pouze technickou funkci, dnes již plní i funkci estetickou.

V moderních domácnostech vyhrává jednoduchý a originální design. Důraz se ale klade i na kvalitu přístroje, jeho výkon, spotřebu, jednoduchost ovládání a tichost.

36195298 - beautiful modern loft, view of the kitchen

Koupelnový ventilátor SILENT DESIGN s proužkem SWAROWSKI

Časy, kdy ventilátory byly pouze typicky mřížkované, naštěstí skončily. Dnešní ventilátory se vyrábějí v mnoha barevných provedeních a tvarech. Posun v designu jde ale ještě dál. Například koupelnové ventilátory SILENT DESING mají unikátní SWAROWSKI designový proužek, který rozzáří každou koupelnu.

Čističky vzduchu s ionizátorem

V dnešní době by již v žádné domácnosti neměla chybět čistička vzduchu. Řada civilizačních nemocí je totiž spojena se špatným vzduchem, který dýcháme nejen na ulici, ale i ve svých domovech. Mezi nejlepší čističky vzduchu na trhu patří ty od Ionic-CARE s ionizátorem. Ty fungují na principu elektronového větru. Vzduch obohacují o vzdušené vitamíny, tzv. záporné ionty, které mají pozitivní účinky na zdraví. Pomáhají proti bolestem hlavy, vysokému krevnímu tlaku, ale také snižují nervozitu a únavu.

Bezlopatkový ventilátor

Doslova designovou revoluci v ochlazování vzduchu přinesly bezlopatkové ventilátory Dyson Air Multiplier. Tiché přístroje s automatickou oscilací 90° kolem vertikální osy uleví od veder, ale i rychle vytopí a ještě podtrhnou moderní vzhled bytu. Doby ventilátorů s nevzhlednou vrtulí jsou díky nim již dávno pryč.

Unikátní aroma difuzér

Do každé moderní domácnosti patří pomůcky pro relaxaci. Zvláště příjemné uvolnění poskytuje aroma terapie v kombinaci s aroma difuzéry. Ty umožňují postupné uvolňování vůně do místnosti. Za pomoci ultrazvukové technologie přeměňují vodu smíšenou s esenciálním olejem v jemnou páru. Příjemný vzhled přístrojů přinese klid a pohodu do domácností.

20160922225330CVB VENTILÁTORY A KLIMATIZACE je česká firma s tradicí specializující se na prodej ventilátorů a klimatizací. Získali jsme prestižní mezinárodní ocenění důvěry obchodních partnerů AAA, zařadili jsme se tak mezi 0,2 % nejspolehlivějších firem v ČR s nejvyšší spolehlivostí a kredibilitou. Kromě ČŘ působíme úspěšně i na německém trhu.

http://www.ventilatory-shop.cz/

Rate this post
Sdílejte