Kam s věcmi, které potřebujeme každý den? (druhá část)

Kam s věcmi, které potřebujeme každý den? (druhá část)

Sdílejte

Kam s věcmi, které potřebujeme každý den?

Druhá část

Nutná je i příprava

Nemyslete si, že přijdete k bytovému návrháři a jenom mu sdělíte, že chcete vestavěnou skříň. On vám nevidí do hlavy, aby si vyvěštil, jak velká má být, kde má být umístěná, a také na jaké věci budete skříň využívat.

Proč byste mu měli říct, k jakým účelům bude sloužit? Protože když vám udělá skříň se samými policemi, tak do ní už nemůžete pověsit kabáty a jiné věci, jenž nechcete pomačkat a nemohou být ani složeny v poličce. Ani počet kabátů není na škodu, jelikož bude mít přehled, jak široká vestavěná skříň má být. Zkuste tedy sami spočítat na jaké věci bude a jejich počet. Lepší je myslet i na rezervní prostor ve skříni.

Doplňky

Je dosti možností doplňků, které se dají do skříně dát. Jako věšáčky na kloboučky, kravaty, opasky i na šátky. Můžete volit i výsuvnou mechaniku pro snadnější hledání. Můžete si rozvrhnout, kde jaké věci budete mít, aby vám oblékání nezabralo hodinu, čím uspořádanější tím šetříte čas. Nejméně používané věci dávejte výš, ty nutnější využívané každodenně v rovině očí. Tak jinak, abyste je měli při otevření ihned na očích a nemuseli tak tápat, a nebo lézt na stoličku, abyste na ně mohli dosáhnout. Nezapomeňte i na svojíi výšku kvůli výsuvným policím.

Kam ji dát

Není na škodu, když si vyberete malou místnost, nebo si větší přepažíte tak, aby vám vznikl menší prostor, který budete mít vyhrazený pro ošacení a zaplnit ho vestavěnými skříněmi až do stropu. Není to však podmínkou, lze využít jakýkoliv prostor. Abyste netápali potmě, dejte si světla tam, kde vám budou osvětlovat celou skříň.

Z čeho je materiál

Jaký materiál je použitý na výrobu vestavěné skříně? Je to deska z laminátové dřevotřísky. Rám dveří je z hliníku, který může být pokrytý dekorací dubu, javoru atd. Na dveře si můžete nechat dát zrcadlo či jiné dekorace s krásnými paletami barev či nějaký obrázek, jenž vám rozzáří obývák, pokojíček a další. Stačí trochu fantazie.

Rate this post
Sdílejte