3 typy, jak zařídit stylový byt

3 typy, jak zařídit stylový byt

Sdílejte

3 typy, jak zařídit stylový byt

Ať už bydlíte ve svém bytě nějakou tu dobu a chcete změnu, nebo se chystáte zařídit si nově pořízený, nebo pronajatý byt, jistě budete hledat tipy a trendy, které jsou teď v kurzu a pomůžou vám se správným výběrem vybavení. Co vše se vám bude hodit a čeho se naopak vyvarovat?

Jednoduchost a vzdušnost stále vedou

Autor obrázku: El gran sueño

Díky nízkým skříňkám v obývacím pokoji získáte místo na uskladnění všech potřebných věcí, které můžete potřebovat. Je pryč doba, kdy byly všechny stěny obloženy nábytkem, vitrínami, kde se dalo, vystavovaly se upomínkové předměty z dovolené… Díky jednoduchému zařízení bytu předejdete místům, kde ulpívá prach, prostor bude lehčí, vzdušný, příjemný a také působit větším dojmem.

Například u pronájmu luxusního bytu v nejžádanějších lokalitách Plzně můžete využít právě moderní design nadčasového vybavení. Jednoduché police a skříňky v bílé, nebo tmavé jednobarevné verzi podtrhnou kouzlo originálního bydlení.

Centrální osvětlení i romantické lampičky

Ať už jste příznivcem asymetrických tvarů, geometrie, nebo romantických kytiček, v každém případě najdete v prodejnách se svítidly to, co hledáte. Při výběru dobrého osvětlení zvažte velikost prostoru, který potřebujete osvítit, výšku stropů v bytě a také účel osvětlení.

U tmavých místností jsou ideální světla s vícero žárovkami, nebo LED diodami. Dobré je zvolit světla, které umožňují různé nastavení polohy svícení. Využijete je v kuchyních, dětském pokoji ale i v koupelně.

Vinylová podlaha dodá vašemu bytu komfort a teplo

Autor obrázku: grantlairdjr

Chcete-li mít doma skutečně vynikající podlahu, sáhněte po té vinylové. Je to něco mezi kobercem a linem. Neabsorbuje vodu, takže pokud se vám něco vylije, jednoduše to vysajete, nebo vytřete. Hodí se jak do dětských pokojů, ložnic, tak i do kuchyně a koupelny.

Zařizování bytu, vybírání a procházení pozemků na pronájem, stavba domků, to vše děláme párkrát za život. Vybírejme tedy nejen hlavou, ale i srdcem a hlavně si to dobře užijme.

Rate this post
Sdílejte