Plyn (nejen) na jižní Moravě výhodně

Plyn (nejen) na jižní Moravě výhodně

Sdílejte

Plyn (nejen) na jižní Moravě výhodně

použití plynu v domácnosti
Autor obrázku: Emilian Robert Vicol

Zvyšující se ceny za energie nepotěší nikoho. A to hlavně, když se to děje u plynu. Právě u toho druhu energie, který ještě před pár lety byl velmi propagován jako výhodný zdroj energie, jehož cena bude neustále nízká a tak se není třeba obávat zdražování. Mnoho domácností přešlo na výtápění plynem a tak je nutno nyní s ne příliš výhodnou situací poněkud bojovat. Ovšem není všem dnům konec a jako vždy lze ušetřit a pokud si srovnáme některé nabídky ostatních poskytovatelů, úspora může být markantní.

Nejvyšší ceny na jihu republiky

Největší paradox, který mnohé občany „dostává do kolen“ je to, že přestože je na jihu Čech elektrárna Temelín, mají nejvyšší ceny. A v podobném duchu je to na jihu Moravy. Zde vedou hlavní potrubní přepravy, zároveň zde probíhá i těžba a přesto jsou ceny nejvyšší. Hlavně v moravské metropoli, tedy v Brně. Právě RWE Brno se ale zapříčinilo za velmi zajímavé nabídky, které mohou mnohé z občanů nadchnout.

Uvědomme si, že pokud jsme již několik let u jednoho poskytovatele služeb, v jeho zájmu často není udržet si zákazníky. Zvyšuje ceny a Vás za svou „poslušnost“ nijak neodmění. Změny nastanou až v situaci, když jste před odchodem a doslova vyhrožujete změnou poskytovatele služeb.

Zkuste jiného poskytovatele

Pokud jste obyvatel jižní Moravy, vysoké ceny jsou Vám asi nejbližší. Ovšem neplatí to jen pro Moravany. Změnit poskytovatel například za RWE plyn nebo jinou velkou společnost se může vyplatit. Přechodem můžete získat značné příspěvky a bonusy, které netkví jenom ve výhodné ceně.

Nejčastěji při změně poskytovatele narazíte na odpor u původní společnosti. Začne nabízet vhodné ceny, slevy a bonusy. Je jenom na Vás, zda na to kývnete a zůstanete u svého dosavadního poskytovatele. Pokud se rozhodnete přejít ke konkurenci, lze například na internetu zjistit nejlepší informace o konkrétních výhodách. Jak již bylo zmíněno, například cena plynu RWE může být mnohem výhodnější a pro nově příchozí zákazníky s množstvím výhod. Lze jenom doporučit zvážení dosavadních výdajů a změn a přitom tak ušetřit i tisíce korun ročně.

Rate this post
Sdílejte