Vyrobte si dekorace z papíru

Vyrobte si dekorace z papíru

Sdílejte

Vyrobte si dekorace z papíru

By: ozalee.fr

Nová dekorace dodá vašemu domovu nový nádech. Nemusíte vždy vyhazovat spousty peněz za to, abyste si interiér zajímavě oživili. Klidně vám k tomu bude stačit pouze papír. Jaký papír? Mohou to být klidně i staré noviny.

Papír můžete využít jak v moderním stylu, tak i ve stylu vesnickém. V moderním si můžete z papíru vyrobit zajímavé květy a to třeba do vázy, nebo udělat pomocí lepidla a papíru ozdoby na hodiny, podložky a různé jiné a velmi zajímavé kousky.

Mocné ubrousky

Samostatnou roli pak hrají ubrousky. Ubrousková technika je již léta známou metodou, která dokáže udělat nádherné věci a to i ze starých předmětů, které jste dost možná již dávno chtěli vyhodit, ale nakonec jste si to rozmysleli.

Pomocí ubrousku můžete upravit cokoliv, jakýkoliv předmět a to dokonce i textil. Ubrousková metoda změní interiér k nepoznání a stačí vám k tomu pár tematických ubrousků s motivy, které se vám líbí a z nich si pak můžete udělat i sadu nábytku, který k sobě původně vůbec nepatřil. Stačí pouze sjednotit barvu, nejlépe v bílý celek a polepit podle toho, jak si danou věc představujeme.

I dětské věci se tímto způsobem dají velmi pěkně udělat. Zde je však nutné myslet na to, že malé děti strkají věci do pusinky, a proto bychom neměli tímto způsobem zdobit dětské hračky, ale zcela jistě zdobit můžeme třeba zrcadla či nábytek.

Co ještě bychom si mohli z papíru vyrobit?

Mohou to být stínidla. Udělat si můžete stínidla na lampy, ale také jen jako závěsné dekorace. Z papíru se toho dá vyrobit opravdu mnoho a přitom je to otázka pár korun, někdy nám klidně mohou posloužit i letáky ze schránky, které bychom normálně jinak vyhodili.

Je důležité vědět, že umět si udělat krásný domov, není jen otázka peněz, ale nápadů a kreativity. I to vám totiž může udělat interiér velmi zajímavým a hlavně za pár korun.

Rate this post
Sdílejte