Sušáky už nepotřebujeme

Sušáky už nepotřebujeme

Sdílejte

Existuje i moderní způsob, jak lze usušit prádlo, nemusíte s prádlem nikam chodit a věšet ho, naopak díky sušičce na prádlo ušetříte spoustu práce a také času. Mít doma jeden domácí spotřebič navíc, se může i vyplatit.

Prádlo je suché mnohem rychleji

V případě, že ještě chodíte prádlo věšet na sušáky, tak jistě víte, že musíte dlouho čekat, než bude vaše prádlo suché, zejména když je zima, tak prádlo v pokoji drží vlhkost a bude vám i to déle trvat, než si budete moci tričko ze sušáku obléct. Kdežto se sušičkou na prádlo bude proces sušení mnohem rychlejší a vás to nebude stát tolik námahy, jako kdybyste musela prádlo věšet a sbírat.

Už žádné žehlení

Jednou velkou výhodou sušičky na prádlo je žehlení, od kterého jste ušetřena, protože když dáte prádlo do sušičky, tak vám je nejen usuší, ale zároveň bude rovné jako lístek. Pravdou je, že to nelze stoprocentně zaručit u každého druhu prádla, záleží na tom, jakou sušičku si koupíte, ale například košile ještě některé pilné hospodyňky musí vyžehlit i ze sušičky. Ovšem i tak vám to ušetří spoustu práce a času, protože nemusíte žehlit veškeré prádlo.

Nikdo neodhalí, že jste byli v hospodě

Další perfektní funkcí, kterou jsou některé typy sušiček na prádlo vybaveny, je ta, která vás zbaví nepříjemných pachů, zejména se jedná o nepříjemný zápach kouře z hospody, kterým rychle načichnete, ale velice špatně se ho zbavujete. Tak to jen hodíte do přístroje, nikde vám to doma nezapáchá a vytáhnete to zase pěkně voňavé, takže ani nikdo nepozná, že jste v hospodě opravdu byli, což se v mnoha případech opravdu hodí.

Aby prádlo vonělo

Jedinou nevýhodou je, že když budete chtít prádlo dát do sušičky, tak nemůžete používat aviváže, což je pro mnohé ženy nevýhodou, protože každá chce, aby prádlo krásně vonělo, což bez aviváže nejde. Pokud přece jen chcete, aby prádlo vonělo, tak můžete použít vonné papírky, které se dají přímo do přístroje, a díky nim bude prádlo krásně vonět.

Aby nezabírala místo

Pro mnohé je také nevýhodou to, že budou muset mít v koupelně další přístroj navíc. A pokud bydlíte například v panelovém domě, kde jsou koupelny opravdu malé, tak nechcete svůj prostor ještě zmenšovat dalšími stroji. Někdy se sušička velice špatně ukládá, ale můžete ji dát například na pračku, jen musíte být opatrní a mít vše uděláno tak, aby vám sušička nespadla. Avšak existují přístroje, které jsou dva v jednom, to znamená, že si můžete koupit pračku, ve které bude i sušička, což je mnohem lepší, než řešit problém, kde dát dva přístroje.

Existuje spousta pomocníků, kteří vám chtějí ušetřit nejen spoustu práce, ale také váš drahocenný čas.

Rate this post
Sdílejte